Tr Supportunun yetkisinin olmaması

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve MustafaCavaa tarafından 7 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bugün çok utandığım bir sorundan bahsedeceğim.Nice emekler verip yardımcı programlar kullanmadan kurmay albay olan arkadaşımın gemisi 11 kere birisini kesti diye banlanırken-bu arkadaş ***i- , orgeneral ve sıralamada iyi bir yere sahip olan Alman supportuna kayıtlı oyuncu gözümüzün önünde pushing yaparak en az 30 kere kestiği adamdan dolayı bile banlanmıyor fakat pushing yaptığı *** gemi banlanıyor burdan anlaşılacağı gibi *** ve mantığa uygun ve emekleri gözetmeyen bir tutum sergileyerek oyuncularının saygısını kazanıyor fakat Türkiye supportu kurmay albay bir geminin acemi uzay pilotu bir gemiyi 11 kere kesip burdan bir kazanç sağlamaya ihtiyacının olamayacağını *** eğer mümkünse oyuncu haklarını savunan Alman supportunun artık benim de ***.Kendi insanımızın ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2020
    HSWCloud bunu beğendi.
  2. boşuna yazıyon

MrWho bunu beğendi.
  3. puşıngı destekleyen biri değilim, ama yinede o arkadaşın puşınge nasıl girdiğini az çok tahmın edebılıyorum.
    şöyle ki oyun da bot kulanan arkadaşların "neredeyse %70 gibi bir oran var şuan bot kulanan"
    gemileri citadel ateşi çek yeteneğiyle puşınge sokuyorlar. ve ***
    bir kaç kez denk geldim, 2.7 harıtasın da botlara puşıng yaptıran bir citadel vardı.
    ben de o arada hıbrıt kasıyordum ımunızer cpu. inanın ki sınır den patlıyordum resmen ya yaratık tutamıyordum o kadar fazla bot vardı ki ne yapacağımı şaşırdım ve oyun dan çıktım en son. ama o citadelle botlara puşıng yapanı gerçekten***

***. ne işin var burda söyler misin?
    gerçekten o kadar *** isen. elin deki o bilgisayarı da telefonu da koy bir kenera da *** teknolojisini kulanma.
    yada biraz da olsa insanca düşüncelere sahip ol, ve *** her ne ise işte. insan gözüyle bakmayı dene. şu saçma sapan düşmanlıkalrını da kendine sakla.
    ayrıca o küçümsediğin *** tırnağı bile edemesin bunu da kafana sok. insanlığa sayamayacağım kadar buluşlar sayısızca keşifler ve aynı şekilde binlerce fayda sağlayan her türlü teknolojik açı dan tıbbi açıdan yararlı o kadar şey yapmış toplumları,*** kötülemesi hiç bir şeyi değıştırmıcektır emin ol.

4. iyi de yerli malı bilgisayar ve tablet ile oynurum. :)

5. kulandığın işlemcinin markasını söyler misin ?
    ya bide nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorsun anlamış değılım.
    ne işin var haket bu hırıstıyan oyunun da?
    bunlar amarığanın oyunları değıl mıydı :D

xXTheMexXx bunu beğendi.
  6. rüstem. hayırdır *** bu kadar onu anlamadım.bende ki bilgisayarın içindeki işlemci amerikan malı fakat çinde yapılmış. çok merak ediyorsan. benim beklentim ***.bu *** sebebi ne onu anlamadım.anlatda biraz *** geçiversin.

7. Support çok katı kuralları var.

Sen 1 milyon kez konu aç anlat yine sana söyleyecekleri tek şey pushing çift taraflıdır derler.

Sana tavsiyem sana bunu yapanlara karşı pushing gemisi yapıp gemisini banlatman.

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Pushıng cezaları şikayete bağlı olarak çift taraflı gerçekleşmektedir. Banlamadığını iddia ettiğiniz oyuncu belkide pushing sebebiyle şikayet bile edilmemiş olabilir. Ki pushıng kararına varmadan önce açıklanmayan çeşitli kıstaslar vardır ve her bildirim içinde gerekli incelemeler yapılmaktadır, geminin türü seviyesi rütbesi fark etmeksizin. Ve bu konu bütün ülke takımları için aynı şekilde geçerlidir. Hiç bir ülke takımı kimseye ayrıcılık yapmaz kimseyi savunmaz kimsenin rütbesine bakmaz gerekli işlem ne ise sadece o yapılır.

Forum kurallarına Buradan ulaşabilirsiniz. Dini, siyasi, etnik vb. ayrımcılığı teşvik edici olabilecek mesajlar kesinlikle yasaktır. Daha öncede aynı şekilde cezalar aldığınızı göz önünde bulundurarak hesabınız hakkında gerekli cezai işlemi yaptığımı bilmenizi isterim.

Sizde daha önceden benzer konular hakkında uyarı almıştınız ve aldığınız uyarılara rağmen tavrınızı değiştirmediniz. Sizin içinde gerekli cezai işlemi başlattığımı bilmenizi isterim.

Konu tarafımca kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.