TR!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By_LED tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. By_LED

By_LED User

TR1 sw si şu sıralar pert durumda ve karantinada 3 defa patladım + oil alamadım.Yetkililere duyrulur.

2. biz de dün tr2 de 4 saat hades yapamadık. destekleri alırken aldırıyorlar kapı yapmaya gelince hizmet sıfır. kimse kusura bakmasın ben para veriyorsam burada müşteriyim ve hizmet alamıyorum. yazınca da ya cevap dahi vermiyorlar yada iletiyoruz diyorlar. dünden sonra bu oyun server birleşiminden hatasız çıkamaz diyorum. olur da becerirlerse server kaldıramayacaktır. zaten bırakmışlar kendi haline. serverleri birleştirip masrafları azaltıp 1 yada 2 sene daha götürürler.

By_LED bunu beğendi.
  3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Elimde olsa sisteme giripte sorunları çözebilsek ama yapamıyorum öyle bir imkanım yok .Anca teknik ekibe iletebiliyoruz, onlar ilgileniyor. Bizlerde bu durumdan memnun değiliz. Düşünüldüğü zaman bizlerde sizler gibi oyuncuyuz ki bunu geçtim sizlerin rahat bir şekilde oyunu oynamanızı istiyoruz.

Keyifli Forumlar

4. Mcqeen

Mcqeen User

Serverlar birleşirse bakımı daha kolay olur. 3 server düşürün bare. TR 1 Her cuma cumartesi pazar pazartesi laglı oluyor.

5. oyunla ilgilenen yok ki oyun allaha emanet gidiyor :DDD

6. GannicusP

GannicusP User

3 Gündür oynanmıyor oyun