TR1-5 Bitti.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Susanoo tarafından 27 Temmuz 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Susanoo

Susanoo User

Size görsel kanıtlarla binlerce şikayet iletildi. TR1 serverında birbirine bağlanmış 10 tane gemiyle BL haritaları esir alınmış ve ne EBG kapısı ne de Mind yaratığına yaklaşılmıyor. Bunu yapan gemilerin ID numaralarına kadar iletildi. Ne istiyorsunuz bu oyunu üreten kişiye mi ulaşalım artık? Çıldırmak üzereyim. Sinirden şu an elim ayağım titriyor. Adam gemileri bağlamış bilgisayar başında bile değil. Neden müdahale etmiyorsunuz? Neyden korkuyorsunuz? Zaten oynayan 50 kişi var. Onların da bırakmasını mı istiyorsunuz? Supporta yazıyoruz bot gibi aynı cevabı veriyorsunuz, buraya yazıyoruz yeri burası değil diyorsunuz. Bana tam olarak neden son ban dalgasında bunlara müdahale edilmediğini söyleyeceksiniz? VIP'ini, indirimini, sezon biletini alıyoruz üstüne gördüğümüz şu muameleye bak. Chat banımı bile 1 sene içerisinde yüzlerce ticket attığım halde botlarla cevapladınız. Alman supportına bir kere yazdım 1 gün sonra özür dileyerek açtılar. Ben bu oyunu bu noktada bırakıyorum. Siz yöneticiler de kafanızı kuma gömmeye devam edin sırf birileri üzülmesin diye. Bu oyunu daha adil yapmak sizin göreviniz. Neden şikayetleri dikkate almıyorsunuz bizden istediğiniz?

2. -feniks-

-feniks- User

her söylediğiniz cümleye katılıyorum. ya komik olan ne biliyor musunuz .. birde oyuna geri dönme etkinliği yapıyorlar. Oyunu bırakan arkadaşlara kime davet atsam aldığım cevap şu şekilde.

* arkadaşım davet ediyorsun da botlar yüzünden ayrıca 3 parti yazılımlar yüzünden oyunu oynayamıyoruz.
    * senelerce emek verdim bot kullananlar 5-6 gibi sürede rütbemi aldı.
    * bug kullananlar yüzünden senelerce para harcadığım hesap rütbe kastığım hesap çöp oldu. azda para harcamadım abartmıyorum diyor ve ekliyor. en az 40.000 euro.
    * ebedi kapıyı getirdiler kapıdaki bug halen çözülmedi o kapı yüzünden rütbeli gemim 2 gün içinde rütbesiz oldu.
    * yenilik üstüne yenilik geliyor. yeniliklere yetişemiyoruz.
    * bir modül çıkardılar aylardır modül arıyorum. bütün etkinliklere girdim işe yarar modül alamıyorum. (Buna bende katılıyorum)
    * 3 parti yazılım kullanı şikayet ediyoruz aylar veya yıllar sonra ceza alıyorlar ....
    * darkorbit yöneticileri bizi bug ve program kullanan oyunculara karşı korumuyor ise biz niye geri dönelim ki ... başka oyun mu yok? diyorlar.
    ** ve böyle devam ediyor.
    Kısacası durum bu .. birde oyuncuları davet edin deyip komik duruma düşüyorlar. Bu yönetim şekli ile oyuncuda kalmaz ...

3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Forumda oyun içi itiraz ve şikayetlere ne yazık ki hiçbir çözüm bulamazsınız.

Hesaplarda tasarruf yetkisi merkez yönetime aittir. İletilen şikayetler; incelendikten sonra ilgili birime iletilmektedir. Yasaklamalar bazen geç uygulanabilir fakat sonuç her zaman aynıdır.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.