TR1-5 Serveri donma kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 21 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR1-5 serveri yine can çekişiyor.

Reset atılsa düzelir ama hiç unuttum doğru hafta sonu darkorbit yönetiminden çalışan yoktu.

Gereksiz yere konu açtım konu kilitlenebilir.

2. mÜDÜR

mÜDÜR User

Gerek yok kardeşim konu açmaya, adminler oyunu bizler gibi oynadıklarını ama sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Ya sende ya bende sorun var çünkü diğerleri hiç takılmıyor kapıda ya da portalda (!) :D

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu oluşturmadan kilitlenmesini talep edecekseniz konuyu hiç oluşturmamayı deneyebilirsiniz. Bu sayede forum düzeninin korunmasına da katkı sağlamış olursunuz.

Sorunun raporlanabilmesi adına burada belirtildiği şekilde Support Ekibi'ne bildirim yapmanız önemlidir.

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Themis. ve Luminous bunu beğendi.
  4. Edrahil

Edrahil User

Yaratık keserken bağlantı kopmalarını geçtim, tekrar bağlan dediğimde haritanın bilmem neresinde başlatıyor, bravo mükemmel bir yazılım, her yanı bug kaynayan mükemmel bir yapım!!

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.