TR1 Başlata Tıklıyorum Girmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bu tr1 den çektigimiz nedir ?
    her zaman şikayet ediliyor her zaman almanyaya iletildi diyorlar ama sonuş yok bunun nedeni nedir. bide şuan oyuna girdigimde ansayfa hangar ekipman heryere giriyorum taki başlat a tıklayana kadar tıkladıgımda oyun yükleniyor diyor ve siyah ekrana donuyor normal ekran gelmiyor?
    çerezler temizledim
    pc yeniden başlattım
    fakat aynı çözüm ???

2. Ben de Global Avrupa...Durum aynı..Yalnız değilsin :)

3. bende giremiyorum

4. 2 saattir oyuna giremiyorum

5. bendeeeeeeeee . 1 saat sonra karnaval etkinliği başlayacak ondanda olabilir

6. Merhaba ,

Bizler iletiyoruz fakat teknik ayrıntıları nedir bilemiyoruz. Yapılan kontrollerde bir sorun gözükmüyor olabilir. Türkiye'dek internet alt yapısından kaynaklanıyor olabilir. Diğer bir olasılık Türkiye'den yurtdışına çıkışlarda bazen sıkıntılar olabiliyor.

İyi forumlar.

7. peki sabah resetinimi beklemek zorunda kalıcaz şimdi ?

8. SİSTEM

SİSTEM User

Google crome deneyiniz opera mozilla ve diğer tarayıcılarda girmemektedir.

9. Merhaba ,

Ben olasılık olarak söyledim ne zaman müdahale edilir ya da düzeltilir bilemiyoruz. Belki 10 dakika , 1 saat , 4 saat ya da 6 saat sonra düzeltilebilir.

İyi forumlar.

10. zaten google chrome kulanıyorum ve diğerlerindede denedim :)
    yada hiç :)

11. SİSTEM

SİSTEM User

ben diğer yazdıklarımda giremediğim ve cormede girdiğim için yazmıştım.

12. Merhaba ,

Mutlaka çözülecektir fakat süre değişebilir. Sıkıntı neden kaynaklanıyor , çözümü nedir ve ne kadar sürecek bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

13. tr3 te sorun yok oyuna giriyo ama tr1 de ana sayfadan oyuna bağlanılamıyo

14. TR3'te karnaval etkinlik kutuları belirmiş durumda mı şuan?

15. Merhaba ,

Dediğim gibi bizler ihtimaller üzerinden forumda yardımcı olabileceğimiz konularda yardım edebiliyoruz. Bunun dışında bizi aşan durumlarda gerekli yere yönlendiriyoruz. Eğer merkeze bildirilemesi gerekiyorsa bildiriyoruz teknik anlamda müdahale edemiyoruz.

Bir aksilik olmazsa Türkiye saati ile 01:00'den sonra aktif olabilir.

İyi forumlar.

16. etkinlik gelmeden tr1 pert olmuş yine allahtan meksika 1 deyim no problem :)

17. Bu yazıyı şu an crome dan okuyor ve oyuna tabi ki GİREMİYORUM :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.