TR1 BUGLU ŞEREFLİLER

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BannTime tarafından 2 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tüm Dünya da Buglular Bannlansın Mı ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. BannTime

BannTime User

İyi Günler İyi oyunlar.
    Uzun zamandır adminlere mail atmama rağmen bazı buglu oyuncular bannlanmadı.
    Gecen gün tr1 oyuncusu olan demirsporlu denilen hesabı bannlatmıştık. Sıra diğerlerinde..
    Şu kişilerin kontrolünü talep ediyorum. İster NickName ister direk link atabilirim.
    Şırasıyla; TR1
    **SCARFACE** https://tr1.darkorbit.com/index.es?profile=BB107&profileCheck=LYrwj&lang=tr
    ːˑːˑːˑː https://tr1.darkorbit.com/index.es?profile=BOWM8&profileCheck=MKFS3&lang=tr
    Meyla^ile^Lecnun https://tr1.darkorbit.com/index.es?profile=BYJST&profileCheck=MyrgU&lang=tr
    BEN-KEMAL-GELİYORUM https://tr1.darkorbit.com/index.es?profile=BCOuz&profileCheck=LehgT&lang=tr

Peki Size soruyorum bildiğiniz veya buglu olabileceğini düşündüğünüz hesap var mı ?
    Bizimle paylaşabilirsiniz..!

Kemal... bunu beğendi.
  2. BannTime

BannTime User

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Supporta atmanız gerekmektedir. Raporlamalar yapılıyor.

Türkiye Takımı!

Kemal... ve BannTime bunu beğendi.
  4. BannTime

BannTime User

Kaç Defa attım bir bilseniz eskiden liste daha uzundu bunlar aradan kacanlar :) Artık böyle yapmanın faydalı olduğunu düşünüyorum.

Kemal... bunu beğendi.
  5. Bu bug mu oluyor bilmiyorum ama ne kadar çok kişi ban yemiş kendi sıralamamdan anlıyorum ki bu arkadaşlar sıralamadan çıkarıldılar diye biliyorum dün gece 305. sıradaydım bugün 450. sıraya geriledim şimdi arada var 150 kişi ve bu 150 kişi 3 aşağı 5 yukarı tamamiyle full veya fullenmesine az kalmış elit hesaplar bunlar bot ile Bl haritalarını zapt ediyor bazısı tutucu kullanıyor bazısı tren yapıyor. benim 1 ayda yaptığımı adam bota atarak 6-7 gün gibi komik bir zamanda yapıyor. buna bir çözüm getirecek mi bigpoint takımı

BannTime bunu beğendi.
  6. botlara gerçekten son veremiyorsanız da knight'ta ki gibi legal bir bot getirin oyun içine veya metin 2'de olduğu gibi otomatik avlanma gibi bir şey getirin. çünkü şu an oyunu oynamak zor allah korusun birisini pvp haritalarında görmeyeyim daha radarda çıkmadan sıkıyor şimdi ben bu adamı nasıl keseyim adam ekranımda çıkana kadar zaten neredeyse ölmüş oluyorum

BannTime bunu beğendi.
  7. BannTime

BannTime User

Sana katılıyorum... Bakalım ne olacak..

8. kemal....

kemal.... User

Kalıcı ban yiyenler adına son 1 defaya mahsus açılmasını talep ettim inşallah açma oranları %000000000000000.1

9. 41krvfb41

41krvfb41 User

inşallah açılmaz

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  10. BannTime

BannTime User

11. ezba2212

ezba2212 User

tr1 sunucusu sıralama 1ci hesabı.
    22 seviye 11 arge bin saatlik oyuncu. bunun için rapor sıstemi mi lazım ?

12. rltpkr35

rltpkr35 User

olum keyfımın kahyası ne alaka la

BannTime bunu beğendi.
  13. Sen mi banlattın Demirsporluyu :d

14. Adamlar üstte yazmış supporta at diye ss al gönder eğer bir açık varsa gerekeni yaparlar

15. BannTime

BannTime User

Biz zaten uzun zamandır yazdıyoruz. Tepkisiz olmalarına sitem ediyoruz. Hile yapan herkes cezasını çeker elbet :)

16. BannTime

BannTime User

o şeref ona çok fazla...

17. botlar hala haritalarda bu nasıl adalet

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  18. Botları banladık dediniz, kel alaka oyuncuları banladınız!
    Hesapları inceleyin diyoruz, olmaz diyorsunuz!
    Ban nereden geldi diyoruz, merkezden yapıldı deniliyor ama banın mantığı nedir, neye bakıldı diyoruz, buna da yanıt yok!
    Bir tane mod merkez banladı, bizimle ilgisi yok derken, bir diğeri gelen ihbarlar değerlendirildi diyor!

Madem botlar, trenler, tutucular ( bu hiç inandırıcı gelmiyor bana ) banlandı, hala neden bu kişiler cayır cayır kullanıyor bu programları?!?

Sıralamaya oynuyordum. Viplik, İndirim, %50 TP ŞPleri kaçırmıyordum ama artık hiç birini almıyorum. Yaptığınız haksızlığı da size böyle ödetiyorum. Ben kaybetmedim, sen kaybettin ve kaybediyorsun Darkorbit! Benim param benim cebimde, senin kasanda değil artık. Al şimdi o bana attığın banı tepe tepe kullan Darkorbit!

şizofren[HYLT] ve henrybesyo4735 bunu beğendi.
  19. canı istediklerine ban attılar istemediklerine atmadılar hala botta bir sürü gemi var

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş