TR1 de Anormal artan rütbe puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Karalı tarafından 1 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Karalı

Karalı User

Son Dört günde TR1 serverinde yüzbaşı ile uzman yüzbaşı rütbesi arasında 600bin in üzerinde rütbe artışı oldu. Bir bug bulunup faydalanılmadığı sürece bunun olma olasılığı bir milyonda bir olasılıkla dahi mümkün değildir. (Rütbe sistemi buna izin vermiyor çünkü)
    Hani yok kapı şu bu diyerek savunmayın sayın FM ler. Açıkça birileri çok fena Bug kullanıyor yine. Bu konuda bildirim yaptınızmı?

__ßy_CeSeTT[ŹΛŹΛ] bunu beğendi.
  2. CinCar08

CinCar08 User

normal oynayan kalmadiki parmakla saysan 20 30 kisi gerisi bot sistem ne yapsin .D

3. lago_rosso

lago_rosso User

22 lvl görevlerini yapanlarda olabilir.öyleki benim alttaki rütbe ile aramızda 1 milyon fark vardı.1 haftada bana 100 bin fark atmış arkadaş :D yani bunu özeti ya sizin dediğiniz doğrudur yada 22 lvl görevlerini çoğunu ard arda bitimiş olabilir.22 lvl görevleri ortalama 20 milyon şp vermekte ve güçlendicilerle bu orana iki katına kadar çıkabilmektedir.şeref puanının rütbe puanında büyük bir payı vardır.40 milyon şp 400 bin rütbe puanı yamaktadır.bir de bu açıdan bakmanızı öneririm.tabiki sizin dediğiniz gibi bir bug olummamışsa.iyi oyunlar

4. -İDALI-

-İDALI- User

Bug kullanıldığı çok açık. Kimse birbirini kandırmasın. Benzer şekilde açılan kaçıncı konu. Öncekilere de yazmıştım. Açıkça kullanılıyor ve tespit edilip silindiğini sanmıyorum. Silinse geri düşerdi.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Söylendiği gibi fazlasıyla şeref puanı veren görevleri bir grup oyuncu bitirmiş olabilir ve bu fark ondan açılmış olabilir. Fakat dediğiniz gibi aksi bir durum varsa sizin gözünüzden kaçmadığı gibi teknik ekibinde gözünden kaçmadığına emin olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  6. Karalı

Karalı User

Sorun orda işte bunun yüzbaşı ve altındaki rütbeler ile alakası var.
    Yani üstteki rütbe kasınca değil altınızdaki adamlar anormal rütbe puanlarına ulaşınca bir gruptaki (Mesela Yüzbaşı rütbe grubu diyelim) rütbe puanları aşırı artar. Bu oyunda bu derece rütbe puanını arttıracak görev yok ephon dahi kullansanız bir anda en az 200 acemi yüzbaşının bir haftada tüm görevleri bitirmesi gerekir sayın FM. 16 seviye acemi yüzbaşının yapabilme şansı yokki bu da forumda kısa zaman önce fotoğraflı olarak paylaşıldı.
    Benim size sorduğum hiç mi gözünüze batmıyor bugün dahi dürmadan hergün 100biner artan rütbe puanları?

-İDALI- bunu beğendi.
  7. TR6 Da Da Aynı seşilde acemı albayım kurmay bınbasıya 11 mılyon farkım vardı son 1-2 haftadır bu fark son 1 mılyona geldı alıcaklar heralde bu hafta rutbeyı kesın bug bulunup yapılmıs yoksa arkadasların dedıgı gıbı bu kadar az zamanda bu kadar fazla fark olamaz!

8. Karalı

Karalı User

2009 yılın'dan beri bu oyunu oynuyorum iki gemim var. Böyle bir duruma daha karşılaşmadım rütbe konusunda.

9. -İDALI-

-İDALI- User

İstediğiniz kadar kendinizi kandırıp avutun ephon ile görev bitirnişlerdir falan diye. Şeref Bugı kullanıldı kullanılıyor ve kullanılacak (kapatılmadığı sürece) . Bunu rütbesiz gemilerle yapacaklar ki banlansa da üzülmemek için. Sonra geminin içini dolduracaklar. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi önemli olan sizin altınızdaki rütbe puanındaki insanların aşırı şeref kasması sizin rütbenizi etkiler. Onlar da sürekli ephon ile görev bitiremeyeceği için bu tahminler sadece kendimizi avututmaya çalışmaktan başka birşey değil. Tek üzüntüm %50 şeref destekleri için verdiğim paralar. Artık onları da vermiyorum bu olayları gördükten sonra. Vip de bitince oyunu yavaştan terkederim sanırım.

10. mark9x

mark9x User

3.150.000 k isteyen uzman yüzbaşı 3.700.000 k olmuş diyecek bişey yok

11. -İDALI-

-İDALI- User

Bunun yaklaşık %25 lik bir artış olduğunun farkında mısınız? Albay generallik vs için bu rakamlar çok düşük gözükebilir. Fakat generallik puanı birden % 25 artsın bakalım ne diyecekler. Şu anda kendi kendine ağlayan çocuklardan farkımız yok kimsenin umrunda değil. Ağlayıp ağlayıp susacağız işte.

HSWCloud bunu beğendi.
  12. Karalı

Karalı User

O değilde arkadaşlar tr1 deyim. Bugün bi sürü binbaşı gördüm ama lenov gibi patlıyorlar. İçleri boş sahipleride boş bir sürü gemi türedi yüksek rütbeli.

13. Pazar günü rütbeye fark atıp çıktım. Sabah rütbem düşmüş. Bu ay içerisinde oluyor bu durum. Rütbemi ilk defa kaybettim. Sürekli değişiyor ve saçma rakamlara yükselip düşüyor.

14. -İDALI-

-İDALI- User

Bu sabah yine 15-20 k günlük artan rütbe 750 k birden artmış. Ve bu general albay falan değil. Sadece Acemi albay rütbesi. Kimse dur demeyecek mi bu yapılanlara. Şimdi kimse bana hikaye anlatmasın yok ephon ile görev bitirmişlerdir falan diye. bal gibi bug kullanılıyor ve kimse önünü alamıyor.

15. FurkanS53

FurkanS53 User

Arkadaşlar eğer şeref bugu yapan biri olursa;

Yukarıda attığım bölümde kendini ele veriyor. Burayı takip ederek bug yapılıp yapılmadığını takip edebilirsiniz. Yapan gemiler genellikle seviyesi, oynama süresi, başarımı, argesi düşük oluyor. İncelerken bunlara dikkat edin.

Rütbe artışlarına bugların etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Rütbe kasmasını bilene çok kolay, ben yaklaşık 1 yılda görevlerden elde ettiğim şeref puanları ve galaksi kapılarından elde ettiğim şeref puanlarıyla acemi uzay pilotundan albaya çıktım. Yaklaşık 40 milyon rütbem var ve halen yapmadığım görevlerim var. Hatta yaza kadar en geç temmuz'da çift yıldız kurmay albay rütbesinide almayı planlıyorum.

Daha geçen açılan konuda söyledim. Mindfire behemont grubunda yaklaşık 80 100 kutu biriktirip full destekli ephon, grup desteği ve dlb'de dahil topladığınızda 300-500 bin arası rütbe kasılabiliyor.
    Rakip şirketlerden sizin şirketinize geçmiş yüksek rütbeli oyuncular olabilir.
    Ban almış ve cezası bittikten sonra hesabı açılan oyuncular olabilir. Mesela 1 ay kadar önce klanımda pushing cezası alan bir albay banlandı. O dönem albay bir miktar düştü ancak tekrar gemisi açılınca rütbe çok fazla yükseldi.
    Görev bitiren oyuncular olabilir. 45 milyon şeref veren BL görevleri istasyon hariç full destek ile bittiğinde 2.3 milyon rütbe puanı kazanırsınız. Sadece BL görevlerinden full destek ile 15-20 milyon arası rütbe puanı toplayabilirsiniz.

16. Karalı

Karalı User

Bu yazdıkların hepsi doğru. Teknik olarak yapılabilir. Fakat pratikte çok az kişi bunu yapabilir. mesela 400 tane yüzbaşı veya uzman çavuş aynı anda bunu yapamaz.

Ancak sorun burada üst rütbelerdeki artış değil. Düşük seviyedeki adamların yaptığı bir bug ve kullanmaya tam gaz devam ediyorlar. Öyleki yüzbaşı rütbesi 1 haftada neredeyse 1 milyon arttı tr1 de. Bunun oyun oynayarak olması mümkün değil.

17. Bug varmı bilemem ama eğer varsada yukarıdaki resimden şeref bugu yapan birini rahatlıkla görebilirsiniz. Bug dışında ise açtığı diğer hesapları özellikle citadel gemisini defalarca hatta 100 lerce kez keserek rütbe kasan oyuncularda var. Belli etmeden yaptıklarından cezada almıyorlar.

18. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Hepinizin bu konudaki şikayetlerini anlayabiliyorum. Bu şikayetleri raporlarımıza ekledik söylenilen gibi bir şey mevcutsa o hesaplar ceza almak üzere hesapları kapatılır ve rütbe sıralamaları tekrar düzene girer. Raporlara eklenmiş olması sebebiyle konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.