Destek Tr1 de tahmini fullenme süresi Yardım!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Elfida* tarafından 7 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Elfida*

Elfida* User

MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE OYUNU 4 SENEDİR OYNUYORUM FAKAT YABANCI SERVERLERDE BENDE DEDİM KİMSE YOK BURALARDA TR1 E GEÇEYİM DEDİM VE BAŞLADIM SIFIRDAN.ÖNCELİKLE 1 AYDA LF3 VE BO2LERİ NASIL FULLİYEBİLİRİM ARKADAŞLAR LF3 LER 15 E KADAR OLSA YETERLİ
    KREDİ NASIL KOLAY KASABİLİRİM TALLON KESEREK UZUN SÜRÜYOR 2400 ÇAKIYORUM VE BU AZ BİR RAKAM NERDEYHSE 5 6 DAKİKA SÜRÜYOR.
    KLANA DA ALMIYORLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Sizden bir ricada bulunmak istiyorum mesajınızı düzenlermisiniz.

Forumda büyük harflerle mesaj yazmak yasaktır.

Ayrıca klan arıyorsan Burada konu açabilirsin. Tabi Buraya uygun bir biçimde :)

İyi forumlar.

3. 4646tek0

4646tek0 User

4 senedir oynuyorum diyorsun kalkanları lf3 leri nasıl fullerim diye soruyorsun..ilginç yabancı serverde oynadığın hesabı nasıl fullediysen aynı şekilde..

4. kutu topla zeta yap gelen anhtarla kutu aç tabi vip +kami3 oto toplaycı şart .

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Buradaki klanlar bölümüne klan arama kriterlerine bakarak uygun bir konu açabilir destek alabilirsiniz.

Başta lf3,lf4 ve diğer ekipmanınızı helix lf4 günlerinde ganimet anahtarı açarak daha rahat tamamlarsınız.

Yeni haritalar yerine başta eski haritalarda kasılıp seri olarak yaratık kesmeniz daha kar sağlayacaktır.

İyi forumlar.

6. Ben 3 yilda full oldum tr 1 de cok zor tr 1

7. Elfida*

Elfida* User

Dostum kafan basmıyorumu ? orada açık artırma ucuz anladınmı !

8. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Lütfen tartışma yaratacak kelimelerden kaçınalım ;)

İyi forumlar.

9. 4646tek0

4646tek0 User

evet kafam basmıyo.senin basıyo ya foruma düşmüşsün nasıl fullenirim..kafan bassa burada konu açmazsın..

10. günde 2 kez 3000 promerium satsan 6 m credi ayda 180 m birde günde 20 tallon çöpleriyle beraber 10 m ayda 20 gün girsen ortalama günlük 15 m crediden ayda 300 m 2 ayda fullersin ama arge iris o bu şu onlar çok zor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.