TR1 donmalar ve kasmalar!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 17 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her zaman olduğu gibi yine donma kasmalar başladı bu oyun ne zaman düzelecek yahu :S

TR1 serverinden sıkıntı var diğer serverlerde yok.

Lütfen bizden kaynaklı sorun var demeyin.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. yoo bende sorun var ben almanyada katiliyorum nettim iyi ama tr1 de donma var ilgilenen yok

3. Merhaba ,

Daha önceden bu durumu ilettiğimizi söylemiştik bu zamana kadar kaç defa ilettik hatırlamıyorum. Tekrar gerekli yere iletiriz fakat sonuç ne olur bilemiyoruz.

İyi forumlar.

4. Durumu bildirdiklerinde Almanyadakiler Sunucuyu kontrol eder.

Almanyadaki İnternet Alt Yapısı Türkiye de olmadığından ( Olanlarada Kimsenin bütçesi yetmediğinden ) , Onlardaki İncelemede sorun çıkmaz , Ama sizler sorunu yaşamaya devam edersiniz.

Hal böyle olunca , Sunucu da sorun yok , Oyuncularda sorun var diye geçiştirirler.

Kaldıki sunucuda sorun olması durumunda , Taşıma yapmaya kalksalar bile , En az 1 - 2 Ay sürer

Bence bir müddet daha çekeceğiniz var

5. Sadece tr1 de degil aynı sorun tr2'dede var ve bunların sebebi oyuna sürekli bi yenilik gelmesi
    mesela bu oyundaki butun oyunculara sorsan %85 lik kısmı eski zevk veren kasma ve donma sorunu olmayan darkorbiti geri ister :D

6. Dünü bilmemde bugün oyun kasmaya başladı. Hep etkinlik gelince pcyi zorluyor.

7. Merhaba,

Adminimiz de gerekli cevabı vermiş bizim görevimiz sizin sorunlarınız iletmek ve bu sorununuzu defalarca ilettik hala iletiyoruz fakat bunun dışında forum ekibi olarak yapabileceğimiz birşey yok.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.