Bug / Oyun hatasi TR1 Girmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT tarafından 11 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Arena Atıyordum ben giremedim Süre 00 da kaldı f5 attım ve giremedim... gemi halen arenada gözüküyor ve gemiye giremiyorum bole oluyor yardım edin ne yapmalıyım.

Son düzenlenen: 11 Ekim 2015
  2. starwars25

starwars25 User

hangardaki başka geminle oyuna girmeyi dene

3. istasyonda dışında değiştiremizsin diyorAYNI SORUN BU ÇARIN İÇİNDE OLDU 2 ÇARIM VAR İKİSİDE ARENADA KALDI DÜZGÜN BİŞEY YAPTIĞINIZI GÖRMEDİM

BİRİ CEVAP VERSİN BE YETER 3 SAATTİR GEMİLERE GİREMİYORUM %50. TP LİK DESTEKLER BOŞA GİDİYOR YAPACAĞINIZ İŞ ANCA BÖYLE OLUR SAÇMALIK ......................!?!?!?!?...!?!?!?!?!?!?!...?!?!?!...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2015
  4. darko_pro1

darko_pro1 User

Diğer çarada mı yeni oldu? Supporta yazdın mı? Burada çözüm ararken supportada yazmanızda fayda var.

Pcyi yeniden başlatıp bak diyecem değişen bir şey olmayacak bugda kalmış gibi görünüyor. Büyük ihtimal support halleder.

5. supota başvurdum halen cevap yok tp desteği gidiyor ona yanarim

6. darko_pro1

darko_pro1 User

Sorun çözülünce telafi olarak tp desteğinizi supporttan isteyebilirsiniz ama vereceklerini sanmam yinede şansınızı denersiniz.

Şuan çar açıkmı görünüyor oyuna bağlı değilken destek süresi harcanmıyor diye biliyorum.

7. %50. günlük aldım ana sayfa var her iki carin ama başla diyince üsteki resim gibi oluyor

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Birincisi sakin olun. İkincisi üslubunuza dikkat edin.

Bizim forum üzerinden geminiz üzerinde inceleme yapma gibi bir şansımız yok.

Bu sorun konusunda size sadece Support yardım edebilir. Support 48 Saat içerisinde geri dönüş yapacaktır.

Kaldı ki bugün Hafta sonu , Support ' a çalışan kişilerinde kendi hayatları var. Haftanın 1 Günü dinlenmeyi hak ediyorlardır sanırım ?

Support ' an cevap gelmesini bekleyiniz.

Support size geri dönüş yaptığında , Oyuna giremediğiniz süreyi belirtip , %50 Desteği aldığınızı ve bu sürenin hesabınıza geri aktarılmasını arz edin.

Tabi bunu şuan ki , Üslubunuzla yapmanızı önermem

Forum üzerinden yapılabilecek bir şey olmadığından , Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.