tr1 hilecileri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adalet tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adalet

adalet User

ben yazmaktan bıktım siz okumaktan bıktınız.ama gereği neden yapılmıyor.tr 1 de mars şirketindedki hilecilere neden bir şey yapılamıyor.bunlar neden engellenmiyor.bunlar neden banlanmıyor.aklıma bile getirmek istemiyorum,yoksa bunları koruyanlarmı var.bize açıkça desinler;bu adamlar bu proğramı satıyor,bizde kullananları biliyoruz.bunları biz koruyoruz desinler.bizde enayi uri almaya onlara eğlence olmaya devam edelim.adamlar hile kullanarak bizi kesiyor eğleniyor,buda yetmez gibi chatten de dalga geçiyorlar.bunlara tepki verincede banlanan yine biz oluyoruz.buradan isimde vermek istemiyorum.supporta mailde atmıyorum artık.hile kullananın,350,000 vuranın videosunu supporta attım.gelen cevap neydi biliyormusunuz.çerezlerinizi silin,flash playeri yeniden yükleyin.bizim flash plardeki hatadan dolayı adamlar bize tek atıyor.sizleri insafa davet ediyorum.

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Bu konuda yapmanız gereken tek şey foruma yazmak. Buraya yazarak bir şey olmaz. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ayrıca hile kullanan her kim olursa olsun taramaya takılıp banlanıyor. Korunma veya başka bir durum söz konusu değildir. Zaten banlamalar direk merkezden verilir ülke yöneticilerinin bu durumla ilişkilendirmek saçmadır bundan dolayı. Lütfen şikayetlerinizi merkeze iletilmesi için ve kontrolü için delillerinizle beraber supporta yazınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.