tr1 mi tr 2 mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NobleWolf_1903 tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr2 çok hareketsiz rahat rahat gidiyoruz yaratık kesebiliyoruz eskiden böyle değildi mesela kristallin bulana kadar baya uğraşırdık. sadece tr 2 mi böyle yoksa tr1 de böyle mi bilen var mı

2. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

tüm serverler aynı

3. TR5 :D

TR 5 e gelmeni öneririm çok hareketli :)

ancak kristallon falan rahat bulunuyor tüm serverlerde.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Eylül 2014
  4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuyu doğru bölüme taşıyorum
    Lütfen flood yapmamaya özen gösteriniz flood ceza alma sebebidir

iyi forumlar

5. andromeda mod konuyu buraya taşımışsın ama biz yeni başlamadık 5 senedir oynuyorum ben bu oyunu. bu bi sorun olduğu için o bölümde açtım

6. iyide kardeşim 5 senedir oynamanla yeni başlayanlar bölümüne taşınmasının alakası yok burda kaç tane konusu var oyun ilk açıldığında başlamış kişilerin...

7. Merhaba ;

Yeni baslayanlar bölümü tavsiye alma bölümüdür. İsmine aldanmayın :)

Keyifli Forumlar.

8. yok birader ben 4 yıllık tr1 eic oyuncusuyum en kalabalık şirket eic ve 2-6 hariç haritalar bomboş.. eskiden 2-3 te 2-4 te gemisi iyi olmayanların bile savaşı olurdu zevkine milleti izlerdim eskiden dediğim 3 sene öncesi falan zaten :) şuan oyunun hiç tadı yok baskına gidiyorum kesecek gemi bulamıyorum sırf bunun için eicten vru ya geçen arkadaşım var.. hiç tadı yok server ın oyunu bırakmayı bile düşünüyorum öyle diyim :) elitlerimi harcıyorum şu sıralar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.