tr1 mmo klan arıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ezrail43 tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ezrail43

ezrail43 User

17 lvl specturum, 6 iris patlattım onları tamamlamak için uğraşıyorum, klandan kredi beklentim yok ama malum kredi ihtiyacından dolayı vergi kesilmesini de istemiyorum, saat 22:00-01:00 arası aktif olarak oyundayım pvp ve şirket baskını ilgimi çekiyor. Bu saatler arası 4-5 gemi aktif olan klan arıyorum. ts kullanırım. İyi oyunlar.

Arkdaşlar tr1 mmo da mikail16 kimdir bilen var mı? Hiç gereksiz, karşılık vermediğim halde 5 defa üst üste gemimi patlattı 6 iris kaybettim hala aynı tavrı devam ettiriyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lütfen alt alta mesaj yazmayınız .Güzel bir görüntü oluşturmadığından yasaktır.

Diğer mesajınıza gelicek olursak bu bir oyun sonuçta isteyen istediğini kesiyor.Yapacak bişey yok .

Keyifli forumlar

3. ezrail43

ezrail43 User

Haklısınız oyun olduğunun farkındayım ancak hiç sebepsiz siz de 6 iris kaybetseniz benim kadar sakin karşılayabilirmiydiniz merak ediyorum.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sonuçta bu bir oyun bende 2 kez 8 adet irisimi kaybettim.Ama şuanda onları tamamladım ve oyunumu oynuyorum.Tekrardan tamamlamak için çabalamanız gerekmektedir.

Unutmadan ilk mesajınızı Klan Arama Kriterleri bu konudaki örneğe uygun olarak düzenlerseniz seviniriz.

Keyifli forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2015
    ezrail43 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.