tr1 serveri 4/1 4/2 4/3 b*t sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÁVŜÁЯßÉ¥♦VØŁЌΛΠ™♦TC♦ tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın adminler ve forum modulatörleri bu konuyu aylar öncede dile getirdim elbet bür gün cezasını bulacaklar deniniz bu tr1 serverindeki 4/1 4/2 4/3 kutu toplama sorununa hala bir çözüm bulunamadı adamlar rahat rahat saatlerce kutu topluorlar sizlere sorum hani nerde bu darkorbitin illagal bot yakalama programı bunlarıda yakalasın yok botlar kapandı ardından bu başladı illaki bizdemi atalaım o haritalara lütfen şu soruna bi çözüm bulun tr1 serviri moduratörleri bu konuyu szilerden ricam almanyaya iletmeniz iyi görvler

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bot kullananlar merak etmeyiniz i yakalanıyorlar botu bitiren bu sistemden kimse kaçamadı kaçamayacak eğer hala illegal programlara yeltenenler varsa emin olun er geç kapanıyor hesapları eğer ki kullanılıyorsa çünki bende 4-5 saat aralıksız her gün kutu topluyorum demek ki benim gemime rastlayanlar da beni bot olarak algılayabilir ama bu 24 saat devam ediyorsa o zaman şüphe çekmesi çok normaldir çünki hiç kimse 24 saat boyunca aralıksız kutu toplayamaz siz kimseye uymayın bu tür programlar hesabınızı açılmamak üzere kapatır gerekeni yapıp sizin için bir kez daha bu durumu adminlerime ileteceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.