Bug / Oyun hatasi TR1 Serveri Artık Yok Gibi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __ı̇ммøятαłтüяκ__ tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim veya arkaşlarım bir bakın bu konuya TR1 server 25.01.2015 03:00 ve 26.01.2014 11:00 a kadar ve hala devam ediyor bug ve donmalarla takıldı giriş yok bağlantı statüsü kuralmıyor.

BANA TARAYICI DEMEYİN. herkeste aynısı bütün sunuclar denendi bu yani şirketin yaptığı oyun oyunu deiğiştirn yoksa suç duyurusu yapacağız paralar ne oldu !

*airman_1_1* bunu beğendi.
  2. CtDl...

CtDl... User

Hklısın kardeşim dünden beri girilmiyor oyuna. Bu server böle olcaksa bari gemileri başka servere aktaralım :)

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Okadar ilgililerki oyunlarına 2 gündür reset bile atmıyorlar oyuna şaka gibi. Ayrıca artık TR1e hiç bağlanılamıyor.

4. 2 aydır tr 1 serverindeki bu maduriyetimiz forumada gayet açıkça görüldü ve giderilmedi kısacası bigpointin siktirettiği server tr1 dir

5. Saldırılar sonuç verdi galiba ki TR1 perte çıktı :)

6. TR1 de baglantı statusunde kalıyor ve baglanmıyor daha 2 kappa acık onu yapıcagım :)

7. CtDl...

CtDl... User

Ow Tüm TR1 oyun cuları toplanmış :D naber beyler d:D

Yaw bari bi admin gelsinde açıklama yapsın burda bekletiyonuz o kadar. !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2015
  8. TheEagles

TheEagles User

TR3 te aynı durumda. Sorun sunuculara yatırım yapmadan, sunucuları güçlendirmeden oyunun görsel olarak bir çok efektle doldurup üstüne bir de bir çok etkinliği aynı güne denk getirilmesi. Sadece para almayı hedefleyen bir oyun firması ile karşı karşıyayız. Oyuna verilen paranın çok değil onda birini oyunun alt yapısını güçlendirmeye harcasanız bu durumlar yaşanmayacak. Suç siz de değil her şeye rağmen size para verenlerde. Hizmetini alamadığımız halde para veren bana oh olsun diyorum.

9. ÇORBACI

ÇORBACI User

Birazdan admin gelir yok çerezleri silin yok sunucular saldırı altında diye masallar anlatıp konuyu kilitler şu anda eski bıraktığım oyunu yüklüyorum genelde 2 yıl o oyunu ounar 2 yıl darkorbit oynar paslaşır dururum ama bu sefer 3 ay darkorbit oynamak zorunda kaldım eski oyunuma döneceğim en kısa zamanda düzelmezse.

10. sprand

sprand User

daha çoook bekleriz bu gidişle ... !

11. CtDl...

CtDl... User

HADİ BEN GİDER hakkınızı helal edin dahada para yatıran nolsun !

12. ctdl haklı bende gıdıyorum boyle olmaz

13. oyun bizde sorunluysa, TR2ye de girememiz lazım değil mi?

14. Serverlara kediler girdi :D

15. oyunun server bant genişliğini artırmadığınız sürece bu sorun düzelmeyecek ! artık yeter siz bize hizmet vermek zorundasınız öle eline 2 yetki alıp doğru söyleyeni banlamakla olmuyor bu işler

16. arkadaşlar ben dikkat ettim ne zaman spaceball olsa bu oyun bu hale geliyor. normalde spaceball 2-3 saat sürmesi gerekirken bu kez iki gündür bitmedi, farkında mısınız?
    dün bağlantı kurulabiliyor ama oyun oynanamayacak kadar kasıyordu, ama hiç olmazsa kutu yada pala toplanabiliyordu. bu gün ise bağlantı bile kurulamıyor. hani şimdi biri gelse de supporta yazın dese keşke... zira onu da denedim sabahtan beri supporta mesaj göndermeye çalışıyorum... ama tahmin edebileceğiniz gibi o da gönderilemiyor. kulağının üzerine yatmak mı desem, birkaç mesaj önce arkadaşın birinin kullandığı tabir haklı mı desem bilemedim.. en iyisi yazıklar olsun diyeyim.
    eskiden de oyunda sorunlar olurdu, ama birisi çıkar sorunu düzeltir ve üstelik de bir telafi mahiyetinde hediyeler gönderirlerdi. artık sorunları bile düzeltmiyorlar.. internette okuduğum kadarıyla avrupa serverlerinde bu türlü durumlar yokmuş, bunun anlamı "Türk serverine ve onun oyuncularına ihtiyacımız yok" mu oluyor acaba.

17. 1 tane admin bile mi ilgilenmez anlamıyorum ki. Bari gemileri başka sunucuya taşısınlar sunucu pert oldu artık. 3 gündür aynı durumda

18. global avrupa 1 tr1 den daha kalabalıktır sorun olmaz hiçbirzaman olsada anında mudehale edilir . Ben supporta yazdım dediler oyun kurucularına ileteceğiz diye bakalım ne olacak

19. tr1den uri vip ve benzeri gelirlerini düşürseler böyle olmucak her hafta uridyum alan insanlar var yemeyip içmeyip bu oyuna para yatıran insanlar var böyleleri oldukça böyle olmaya devam edecekler

20. arkadaşlar almanya reset atabilirmiş vs diyorlar.

Serverlere reset atılsa dahi sadece en fazla 1 saat rahatlar...

oyuna yenilik geliyor benden demesi...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.