Bug / Oyun hatasi TR1 Serveri Artık Yok Gibi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __ı̇ммøятαłтüяκ__ tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gelmesin yenilik istemiyoruz artık yenilik getireceklerine sunucunun bant genişliğini arttırsınlar

2. belki de tam tersidir.. onların hesabına göre yeterince para kazandırmıyordur tr serveri.. bir yerde okumuştum, ençok suistimal ve illegal girişimde bulunulan serverlerde tr serveri ikinci sıradaydı.

3. Keşke yenilik yerine daha fazla serverlerin kasma lag gibi problemlerini çözmek için gidip serverlara 256 gb lık ramler ilave etseler...

işlmecilerini güçlendirseler bu kadar eziyet çekmeyecektik

Ha bu arada bizde ki kendini akıllı sanan bugculardanda çekiyoruz... oyunun dengesini bozuyorlar...

4. YA bi admin bile çıkıp cevap yazmayacak mı? Bu oyunu düzeltmek gibi bi niyetiniz yok mu?Peki tr serverlarında oynayan oyunculara hiç saygınız yok mu? CEVAP '''YOK'''!!!! OLSAYDI İLGİLENİR BİR ŞEYLER YAPARDINIZ.....:((((((

5. ben böyle düşünmemiştim haklı olabilirsin

6. oyuna bağlanmayı başardım.. ne şaşırtıcı.. haritalarda birkaç kişi varmış chatten öyle yazıyorlar, benim bulunduğum haritada ise henüz kimse ile karşılaşmadı. gerçi gemi biryere gitmiyor ama :)
    chatten cm nin yazdığına göre reset bekliyorlarmış :S

7. senden sonra denim dedim ama bağlantı kuramadım :)

8. bende bağlandım şu an ama hiçbir fark yok

eveeet yine gitti

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2015
  9. dostum bağlanmaya bağlanıyorsun, ısrarla denersen tabi :) ama bağlansan ne!! gemi bir yere gitmiyor ki :)

10. artık chate de bağlanamıyorum :D

11. Sorun düzeldi arkadaşlar :D

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sorunların hepsi giderilmiştir. Ayrıca sorunları olan arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde sorunlarını belirterek ve ekran görüntüsü ekleyerek konu açabilirler. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.