Tr1 Serveri Mouse Clicker(pet botu) modası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÁVŜÁЯßÉ¥♦VØŁЌΛΠ™♦TC♦ tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayım modlarım dediğim gibi malum botlar kalktı şimdi darkorbit tr1 serverinin favori botlarından mouse klicker moda oldu yeni adı ile pet botu...sayın modraım bunu kullanmak yasal mı(serbert mi) yoksa yasal değil mi (yasak mı ) öncelikle onu soruyum size...ikinci sorum ise bunu yani mouse clicker(pet botu) kullananları videoyoya alsak sportta atsak orda gerekli işlemi yaparlarmı peki ? iyi görevler kolay gelsin

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

mod olmasamda cevap vereyim diyorum kardeşim o programları kullanmak yasaktır eğer kullananları videoya çekip supporta atarsan gemileri kapanacaktır yani sakın kullanayım deme gemine yazık edersin

3. o kadar yazdım yazdım foruma sporta falan hiç bir faaliyet olmadı hala kullanıyorlar ve de kullananların sayıları giddikçe artıyorr sonunda bende delierecem bende koyacam o olacak...yok forumdaki modlar bi cevap versinler açaçam gemimi shifta dizecem konfimi açacam video programınında önüme kim geldiyse bi allahın kuluna açımıyacam osanmadan çekecem videoyay atacam spporta

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sakın ha zaten modlar görünce onlarda aynı şeyi diyeceklerdir o tür programları kullananları gemisi direk kapanıyor eğer sen onların kullandığını videoda supporta iletirsen ve haklı olduğun anlaşılırsa çoğu kişini gemisi kapanacaktır

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede hiç bulaşmayın pixel botu olarak sistem zaten kim varsa onları algılayabiliyor yani pixsel den kastım şu bu programı kullanan şahıslar sürekli hep aynı noktalarda gidip geliyor ve sistemde bunları kolayca yakalıyor bir oyuncu olarak siz aynı şeyi yapamazsınız yani elinizle topladığınız için aynı noktaları işaretlemeniz olanaksız siz siz olun sakın kullanmayın.

6. tamm nefes modum sizden sadece şu cevabi istiyorum bunun videosunu çekip yollarsak spoorta bu kişiler hakkından işlem yaparlarmı

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum ben size birşey soracam bende bu sarı başlıklardan bir tanesi varda onun bendeki süresini artırmak için gemiyi açık bırakıyorum ve 5 dk bir sağ sol yapıyorum acaba benimkide piksel botu sayılmaz dimi ??

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence çekip yollayın ama supportun ne şekilde bir inceleme yapacağını bilmiyorum ama siz yinede yollayın.

Bu sorunu daha önce ilettim bir kez daha raporuma ekliyorum lütfen sabırlı olunuz bu güne kadar hangi hile kullanıldıysa kullananlara hakettikleri verildi bunda da verilecektir lütfen azıcık daha sabır.

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum benim gemide 5 dk bir yaptığım sağ sol tıklama hile diye bann yemez değilmi ??

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Neden sayılsın bendede daha önce başlık vardı bende sadece porttan atlatıyordum gemiyi sonuçta bir şey yapmıyorsunuz brşey olacağını hiç sanmıyorum ama şunu söyleyeyim belli bir zamandan sonra açıp kapatmaktan gına gelebiliyor ben bir arkadaşıma vermiştim aldığım başlıkta karanlık pilottu bir npc den geçti.:)

11. tamm nefes modum çok saolun ben o zaman başlıyorum video çekmeye :) size güveniyorum şu pixsel botu illetinden bizleri kurtarın yeter tşk ederim cevap verdiğiniz için hayırlı sabahlar kolay gelsin konuyu kitleyebilirsiniz

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Umarım kısa zamanda bir çözümde bu konuya gelecek ben teşekkür ederim sizede iyi sabahlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.