TR1 Serverın Çökmesi Hata Kodu 500

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NEII tarafından 13 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NEII

NEII User

TR1 e giriş yaparken bu hatayı verdi. Ve ayrıca uzaylılar işgal ediyor filan yazarsada aynısı geçerlidir.

Server Error
    Error Code: 500

500 Internal Server Error hatası nedir nasıl giderilir?
    500 hatası, uzun haliyle Internal Server Error, sunucu kaynaklı bir hatadır. Ulaşmaya çalıştığınız ya da işlem yaptığınız web sitesinde meydana gelen bir hata sonucu bu hata kodunu görürsünüz. Burada yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Zira 500 Internal Server Error hata mesajı, bir nevi "sorun sende değil bende" demek istemektedir. Bu hatayla karşılaştığınızda bir süre bekleyip, siteye daha sonra erişmeyi deneyebilirsiniz.

Siteye anlık aşırı yüklenmeden kaynaklanan sebepler olabileceği gibi, sunucu yapılandırmasında ortaya çıkabilecek yanlış ayarlamalar da bu hataya sebep olabilir.

Yani sunucu yetersiz kalıyor boş yere millete ss alın video alın ram kaç vs. sorulması/istenilmesi gereksiz, yetkililere duyrulur. TR1'i daha kaliteli sunucuya taşımanızı tavsiye ederim.

2. Ekran görüntüsü veya video paylaşma durumunuz nedr?

3. NEII

NEII User

4. Sunucu kaynaklı sorunların olduğunu bende birçok kez söyledim. Benim harddisk bile daha iyi çalışıyor :D

NEII bunu beğendi.
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tr1 serverında sorunların ne şekilde devam ettiğinin farkındayız.Bize bu sorunları ilettiğiniz için teşekkürler.Bu karşılaştığınız sorun ne kadardır devam etmekte ya da hala devam ediyor mu ?

Keyifi forumlar

6. Tr1 serveri oyuncusuyum. Aynı hata ile bence birkaç Kez karşılaştım. Supporta bildirmek hiç aklıma gelmedi. :oops: En son ayın 10unda oyuna girdiğimde bu hata vardı. Bir kaç kez sayfayı yenileyerek ancak oyuna girebilmiştim.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende de defalarca oluyor bu yazi ve hep yeniliyorum :)

8. Merhaba ,

Arkadaşlar biz TR1 ile ilgili bir çok defa merkeze rapor olarak ilettik. İnceleme v.b. şeyleri teknik ekip yapacak bizler değil.

İyi forumlar.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  9. bu sıkıntı her hafta sonu oluyor ve merkez ekibiniz hala daha bir şey yapmadı yapmamayada inat ediyor

ya ALLAH aşkına şu adamlardan birini hafta sonu özellikle pazar günü akşam 8 den sonra alıp tr1 sunucusunda oynatsanıza oynasın ben gemiyi ona hediye edeceğim

ayıp ya saygı dumadan saygı görmeyi bekliyorlar

10. Merhaba ,

Biz şöyle bir durum var v.s. şeklinde iletiyoruz. Bu işe kimler bakıyorsa bir takım inceleme v.s. yapıyorlardır sanırım.

İyi forumlar.

11. valla siz kendiniz defalarca dediniz de bizde artık bıktık yorulduk inanın bu gün oyuna girdim npc ye patladım kapattım zaten dün akşamda npc ye patladım öyle cıkmıştım benim gibi bir cok kişi vardır

almanyadan server ping ine bilmem nesine bakmakla olmuyor işte olsa şimdiye düzelirdi adamların işi anlaması icin takım liderinin bunlardan birini tutup hafta sonları özellikle pazar akşam 8 den sonra tr1 e getirmesi lazım

12. Merhaba ,

Ülkeden ülkeye göre bir takım değişikliklerden dolayı oluyorsa Almanya'dan bakınca server'a girsede belli olmayabilir.

İyi forumlar.

13. Benim hesabı başka bir servere taşıyın gözünüzü seveyim.

Her oyuna girerken elim titriyor yinemi diye :(

Artık sabrımız kalmadı :(

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. Merhaba ,

Bu şekilde bir işlem yapılamıyor maalesef. Ayrıca her zaman söylediğim gibi keşke bizim elimizden gelen daha farklı şeyler olsa ama biz ancak iletebiliyoruz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. Arkadaşlar modların Üzerine gitmeyin. Görevlerini yapıp ilettikten sonra onlarında yapılabilecek bişeyleri kalmıyor. Gerisi oyunu kodlayan, denetleyenlere kalmış. Anlıyorum herkes bu durumlardan bıktı, sıkıldı fakat acısını görevini yapanlardan çıkarmayalım. Ayrıca geçenlerde yabancı değişik nickli ufo gemisi gördüm. Harita harita gezdi, yanında bende dolandım. :D Kontrol ediyorlar yani , umarım sorunların nedenini bulup (ki çok komplike bir sorunda olabilir) çözerler.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Demek ki o meşhur Tr1 sorunu buymuş. Bende ekleyim Tr2 de de aynı durum söz konusu :) Hatta bugün iyice kendini aştı darkorbit giriş sayfasına girmedi :)

17. -MeXic0-

-MeXic0- User

Türkiye şampiyonasını veya turnuvalara önem verildiği kadar oyun alt yapılandırılması sunucu ve sitenin iyileştirilmesi vb çalışmalar yapılsaydı şuan hiçbir sorun yoktu ...

18. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Adminlerimizinde belirtmiş olduğu gibi,iletilen hata ve sorunlar teknik ekibe bildirilmektedir.

Forum üzerinden oyuna müdahale etme gibi bir şansımız bulunmamaktadır.

Sorunun giderilmesi için beklemekten başka seçeneğimiz bulunmamaktadır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.