TR1 SORUN !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba
    bu tr1 deki sorunu çözecekmisiniz artık.
    ansayfada başlaya tıklıyorum sayfa açıldıgında bağlantı kuruluyorda kaliyor ve bazı haritalara atladigimiz zaman oyun bağlantısı kesiliyor ve sadece hangar değiştiğimizde ya oluyor ya olmuyor.
    nedeni nedir
    (çerezler falan hepsini sildim.)

2. TR1 çöp olmuş kısaca sebebi budur.

Ek: TR1 için yüklü bir telafi ödülü vermeleri lazım kapı patlasada sorumluluk kabul etmiyorlar.

NEII ve aslanım bunu beğendi.
  3. TR1 her pazar böyle 1-2 gün sürüyor ölmüş sunucu

NEII bunu beğendi.
  4. Oyunu yasal yollardan dava etsek bir şey kazanırmıyız? Sonuçta para kazanılan bir oyun gidip birinin yaptığı 2d web oyunu değil.

5. sana %100 hak veriyorum çünkü oyun şuan berbat durumda ve globalda cm ler konusamaz hale geldiler ve sadece oyuncuları banlıyorlar ve bende banladım.
    burdan YETKİLİ KİMSE MOD DEMİYORUM YETKİLİ diyorum kimse şu sayafaya baksın şu TR1 İ DÜZELTİN .

aslanım bunu beğendi.
  6. yeni internet yasa tasarısı çıkmadı daha çıktığı zaman biraz uzun sürer ama kazanırsın sonucta vaat edilen hiç bir hizmet verilmiyor

aslanım bunu beğendi.
  7. Bu sorun tamamıyla almanlardan kaynaklıdır siber saldırı veya bilgisayarları suçlamayınız. TR2'yi ziyaret ettim çok iyiydi ve chatte tık yoktu adamlar rahat.

Sadece TR1 sorunlu ve bunu almanlar kabullenip sunucu değişikliğine gitmesi gerekir.

NEII ve aslanım bunu beğendi.
  8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

TR1 Sunucusunda ki sorunları ve oyuncuların yaşadıkları aksaklıkları merkeze bildirdik.

Bunun dışında bizlerin yapabileceği bir şey yok.

Sabırlı olmanızı istemekten başka çarem yok

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

aslanım bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.