Tr1-Tr5 Kasma Bağlantı Kopma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmetcan9711 tarafından 18 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aga be yeter la bi törör kapısı yapıcaktik 4 hakkım vardı lagtan öldüm girmiyor teşşekkür ederim darkorbit sizede raporlatip duruyoruz ama geri dönüş almiyorsunuz heralde .s biraz spam yapsaniz belki bakarlar bence kolay gelsin iyi mesayiler

2. 2 saatir yeniden baglan cikiyor rezilik ya baska birsey degil

paranla rezil oluyorsun 7 hafta dir sorunu cozemediler helal olsun

Son düzenlenen: 18 Ekim 2018
  3. Forum moderetörleri oyunun bağlantı sorunu ile ilgili bir açıklamanız var mı ? Etkinliği yeniden bağlan sorunu yüzünden yapamıyoruz kapıda sürekli patlayıp duruyoruz ve sırf bu sebeple haklarımız bitiyor. Biz bu etkinliği bu koşullar altında nasıl yapacağız bir açıklama yapar mısınız ?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanan sorunların herkes farkında. Bu sorunları çözmek için gelecek hafta oyunda sistemsel ve yazılımsal değişiklikler uygulanacaktır.

Buradan resmi duyuruya ulaşabilirsiniz.

Lütfen biraz daha sabır edin, çok az kaldı sorunların çözülmesine.

İyi forumlar.

5. Valllaha burda 3 5 bilmem ama rezil oluyoruz paramizla etglik cikyior faydalanamiyoruz kac aydir magduruz haritalarin halina bakiyorum botcu ben oynamak istemiyorum bu oyunu inan paramla rezil oluyorum ya yazik

6. Merhaba,

Bu sizin şahsi düşüncenizdir.
    Oyundaki teknik sıkıntılar giderilmeye çalışılıyor.
    Sizin yaşadığınız problemleri dikkate almaktayız, şuan için Merkez Ekip'in tam anlamıyla sorunları gidermesini bekliyoruz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.