tr1 tr5

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ℓαηeт tarafından 16 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ℓαηeт

ℓαηeт User

tr1 tr5 en kalabalik serveri ama milet oyuna küsdü girmiyor edebi bug yapanlar hala zirvede ama ilgilenen yok

adamlar normal de 2 kisi ts de ama haritalarda 8 gemi baglamis oburkude 8 16 gemi tek yiyorsun
    gemileri nerden bulmuslar dersiniz klanda oyun birakan kisilerin gemileri :D
    ama darkobrit plus sarkisi soyluyor .DD

goli plus pusat plus hafta sayborg plus gidecek oyunla ilgilenen yok

oto tutucu bug vs vs daha bizim bilmediniz ne varsa ban lama geldi dediler tr1 tr5 es gecdi :DD

2. oben

oben User

illegal program kullananlar eninde sonunda banlanacak diyen admin aramızdan ayrılalı 6 ay oldu.aynı türkü hala okunuyor ama seslendiren farklı bu türkünü kasetini çıkartsalardı zamanında milyar satardı.etme dedim adminim dedim bukadar iddealı konuşma dedim yok bu sefer kesin dedi kaynak sağlam dedi do ipiyle kuyuya inilmez dedim dinlemedi bilemiyorum ötekiler gibi artık oda yok belkide do onu kuyuda bırakmıştır bellimi olur.

Anka_Mitralyöz bunu beğendi.
  3. NO-ONE

NO-ONE User

Bug,tutucu,gemi bağlama çok büyük problemler çözülmeyede niyeti yok bu problemlerin.Ya bu sürüyü güderiz ya bu diyardan gideriz.

4. ℓαηeт

ℓαηeт User

illegal ne 6 ayi sene 2013 berli bot kulanan oyuncular var adamlarin gemilerin de300 400 milyon uri var

darkobrit oyunu satt yeni sahibi de batirdi olay bu .D

oben bunu beğendi.
  5. 6 aydır bot kullanılıyor demiyor zaten :D Bir tane admin vardı illegalciler eninde sonunda banlanacak diye umut veriyordu bize, o görevi bırakalı 6 ay oldu diyor.

oben bunu beğendi.
  6. G_s_G_s

G_s_G_s User

hıle kulanan bırı alay ettı dıye kufur ettım ne kulanıon başlayan kufur ettım 100 yıl ban verdıler ve haklı olarak almısım dedıler 2 gundur yazıyorum hala cevap yok hılesız oynayan tek basına takılan cahtı gorevler ıcın kullan bırıyım bızım hakkımızı kım savunacak 2009 dan berı oynarım en son 2015 banlacak dedıler yıl 2022 sız dusunun daha boş boş boş

7. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Banlama işlemleri merkez ekip tarafından yapılmaktadır. Maalesef ki elimizde yetki olmadığı için hesap kapatamıyoruz.
    Cezalandırma işlemleri olması adına gerekli raporlamalar yapılmıştır.

Gerekli cevaplar verildiğinden konunuz kilitlenmiştir.

Saygılarımla,

Amiral34.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş