TR1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 28 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkobrit turkiye takimi nerdesiniz 2 gundur oyun oynayamiyoruz oyun donmasinda uri cekdik seref guclendirici aldik duden berli bosa gidiyor bunu kim karsilayacak soruyorum size
    2 gun de bir donma isini haledemiyorlarsa oynamanin anlama yok bence oyun paramla rezil oluyorum oyunda

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

halen duzelmedi mi donma olayi sabah beri bakiyorum forumda mantikli aciklama bekliyorum dedigi gibi guclendiriciler ve gg indirimi inanin bosa gitti.gama hele stronerlar bile yapilmasi imkansiz halde.ve halen lutfen bize cerez demeyin.siz oyun kurucu degilsiniz ancak iletmeniz icin yaziyorum ve oyun kurucudan gelecek cevabi bize iletmenizi bekliyorum.

3. Merhabalar;

Herkesin bildiği üzere Türkiye genelinde siber saldırılar nedeni ile birçok kişide aynı sorunlar mevcuttur ve bu oyun donmasının merkezimizinde haberi vardır.

İyi forumlar.

4. Siber saldırı varda başka oyunlarda aynı sıkıntı yok ama özellikle darkorbit seçmişler :)

Genel bir açıklama yapılması lazım.

5. kaç saattir oyuna giremiyorum bağlantı kuruluyor diyor ama girmiyor yeter yaw dünde ice meteorid vardı oyun donuyordu diye hiç bişey kasamadık

6. Aynen Ice Meteor ile ilgili kesinlikle telafi yapılmalı.

7. Sadece tr1 sorunlu gibi

8. Diğer serverlerde sorun yok mu yani?

9. tüm tarayıcılarda denedim çerezleride temizledim hala oyuna giremiyorum bazı cm ler hala çerez temizleyin diyor valla helal olsun

10. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Arkadaşlar lütfen Buradan devam ediniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.