TR1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SESKES tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SESKES

SESKES User

Darkobrit turkiye takimi uyuyor kac gundu sizin calismalarinizdan ne zamanki turkiye ofis acildi hersey yavas ilerlemeye basladi mailere ters cevaplar aliyoruz
    kac gundur oyun donuyor bakan yok tiwet sevdasindan vaz gecin oyunla ilgilenin bence yaptiniz ve calismalariniz memun degiliz
    cunku ekip calismasi yok sizde olsaydi oyun duzelerdi 3 gundur ayni rezet atmaya bile eriniyorlar bu aksam bende uri cekmeye erininecem sizler gibi
    dun 3 kapi yaptim 3 kere hak satin aldim 30 bin uri mail atsam vereceklermi hayir alkilic oldugu surecede alamasiniz hep ters cevap verio
    bu ben yazdim bu benim gorusumdur calismalarinizda ve yaptiklariizda memun ve hos degilim beli bir sure uri alimi kesecem bende millet gibi

not olarak emege saygim vardir o ayri ama dedigim gibi
    emege saygim vardir bunuda not gecim

ama tiwet yaptiniz destegi oyuna yapmiyorsunuz bizler icin yaptiniz birsey yok suana kadar kolay gelsin gecdim diger oyuna ben kapi yapmak isteyen varsa tr1 de girmesin patlarsiniz

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

suanda berbat gercekten hem gg indirimi hem tp var ama kapi yapilmasi imkansiz .normal harita bile 20 sn de bir donuyor.

3. Allah aşkına support gerçekten ilgileniyor mu ki ?

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Yaşadığınız sorunun farkındayız,sabah saatlerinde konuyu teknik ekibe ilettik, Ne yazık ki elimizden gelen bu bizler sorunları an be an merkez ekibine iletiyoruz.

Keyifli forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. SESKES

SESKES User

.*Buğra*. bakin ben dun alfa beta gama yaptim 30 bin uri can satin aldim bunu kim karsilayacak inanin yardim alamiyoruz ben size kizmiyorum inanin calismalari turkiye ekibin iyi degil kac kisi oyun birakiyor ben dun oyundan cikis alamadim guclendiricler bosa gitti boyle yapmaya devam etsinlerki biz akilanip alis veris yapmayalim

6. Şuan berbat ötesi, tr1 bitmiş vaziyette

7. ilgilenen yok ya inanin yok yazik bence 2 gundur ayni olay asilinda burdan ders cikarmamiz gerek insan olarak ama bizlerde suc cok
    ben burdan arkadasa katiliyorum darkobrit turkiye ekibi calismiyor
    eski yonetim ariyoz
    bu yuzden ben bugun uri cekmeyecem gerekli olan bu bence guclendiricler bosa gitti kapilarda patladik haklarimiz gitti
    burda pars admine sesleniyorum boyle devam etmeye devam edin bu bize bir ders oluyor

8. 20 sn yede kapıdan mı atlanır ya tr1 ne olmuş böyle en iyisi diğer serverlerdeki gemilere geçeyim buneymiş böyle

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Her seferinde bizi nasıl suçlamayı başarabiliyorsunuz hayretler içerisinde kalıyorum açıkçası.Bakın bizler forum ekibiyiz oyun sorunları ile ilgili teknik ekip ilgileniyor.Bunlarla Almanya ilgileniyor bizler sadece sorunları iletiyoruz.Kimse gelip de Türkiye ekibi çalışmıyor demesin .

Keyifli forumlar

10. Yaw Modum Öyle Diyorsunuz Fakat Bizlerede Hak Verin İnanın Artık Baydı Bu durum o kadar para harcıyoruz parasınıda geçtim zaman harcıyoruz stres atmaya çalışıyoruz daha fazla stres oluyoruz ne olacaksa olsun artık şu servere kapatırlarmı düzeltirler mi biz bu sıkıntıları yaşamak zorunda değiliz heleki para yatırıp bu durumda olmak insanı sinirlendiriyor

11. moderatörlerinde yapacağı birşey yok , iş almanyada bitiyor . yenilikler geliyor , diroitlere geldi yakındada pet gelicek sanırım . bunlar için uğraşıyorlar iyi güzelde - önce türkiyenin en eski-en kalabalık-en fazla gelir getiren , server ındaki bu sıkıntıları düzeltme konusunda seferber olmaları gerekirdi . bu durum bir süredir devam ediyor , akşamlar ve özellikle hafta sonları darkorbitle eğlence seçeneği insanların hayatından çıkacak gibi görünüyor böyle giderse . en son 1 ay oldu sanırım haftasonu akşam savaşa çıkalı , gene kastığı için zar zor kendimi 2-5 e atıp uzun uğraşlar sonucu çıkış alabilmiştim , 1 ayda hiç ilerleme olmadı .

sayın mod larım acaba iletilen sorunlar mail ile atılıyorsa almanyada spam klasörüne düşüyor olabilirmi :)

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

belkide sorunu hemen cozemiyorlardir.sakin olalim yinede.kapilar guclendiriciler tp seref bosa gidiyor kapilar patliyor vs okuyorum haklisiniz ama duzeltememe sorunu var demek....telafi ederler belki.....forumdakilere kizmayin onlar candir :)

13. kimsenin forumdakilere kızdığı yok ha bazı alakasız kişiler var ona bir şey diyemem neyin ne oldğunu anlayamayanlar onun haricinde herkes oyun yönetimini sucluyor

tr1 server ben bildim bilelim (2007) böyle

oynadığım dönemde 2007-2011 arası kimseye telafi yapıldığını duymadım patlayan kapılarımızı bile vermemek icin 80 takla atılırdı duyduğuma ve forumda okuduğuma göre değişen bir şey ykmuş giden kullanıcıdan gitsin mantığı :) bu adamları bosh un sahibi ile konuşturmak lazım ne demiş o mubarek zat güvenimi kaybedeğime paramı kaybederim daha iyi

peki bigpoint yöneticileri ne diyor hep bana hep bana daha cok bana size bir şey yok siz avucunuzu yalayın bana para verdiğiniz sürece sıkıntı yok

bakın özellikle c.tesi akşam üstünden başlar pazar komple oyun perttir mümkün oldgunca oyuna girmemeye calışıyoruz hani 1 hafta 2 hafta olsa hadi idare de de devamlı oluncada adamı cileden cıkarıyor

son bir şey TÜRK halkını cernebil değil darkorbit kanser ediyor

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sizde haklisiniz bende tr1 deyim :) ama su anda kaybetcek guclendiricim falan yok ,kapi girmiyorum hal boyle iken.esas sorun su bunca server var ama niye hep tr1 kasiyor bunu cozmeliler .

15. seni suclayin kim simdi ben seni suclamiyorum darkobrit turkiye ekibi calismiyor dedim ben 2 gundur ayni ben buraya para veriyorum ve 2 gundur oyun oynayamyiorum niye paramla rezil oluyorumki
    burda forum adminlerine karsi birsey demedim
    bundan sonra bende tepki uri cekmem olur biter benim gucumde buna yeter
    ornek vereyim tiwet te birsey oldumu pars admine kadar chat te oyunda sorun var ama kimse yok

16. Oyun ölmüş sunucu çökse ne yazar.

17. ne oldu pars admın niye konusmuyor merkez ile bir bannlama olucağı zaman hemen iletiliyor örn:low istismarı.
    gitsin bir daha sorsun tr1 donmaları nezaman biticek diye bıktık artık oyuna bile girmiyor.

18. -MeXic0-

-MeXic0- User

Komple girişleri kapayıp genel olarak bi çözüm bulsalar bizede bir saat gün verseler daha iyi olmaz mı ? Bu teknik ekip dediğiniz kişiler bi açıklama yapamıyorlar mı ???

19. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Farkında mısınız bilmiyorum ama ''Darkorbit Türkiye Ekibi' içine forum görevlileride dahildir.'' Darkorbit Türkiye Ekibi '' için her söylediğiniz kelime bizim içinde geçerli ve üstüme alınmam gayet normal , bence kullandığınız kelimeleri yazarken iki defa düşünün.

Bizi seven arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum sağolun :)

Keyifli forumlar

20. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

Gerekli yere iletildi bizlerin yapabileceği bir şey yok.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.