TR1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 31 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaw kac gundur dikkat ediyorum oyunda kimse yok chat bos kisaca
    darkobrit nereye gidiyor merak ediyorum uri cekiyorum herseyi aliyorum adam kesem diyom hep ayni adamlar deng geliyor

bence oyunu bitren pahali olmasi
    hile bot gibi seyleri onleyemediler bu yuzden birakan cok kisi oldu
    oyle tahmin ediyorum birde bu bayrak olayi derken
    tuz biber oldu
    oyunda aksiyon yok birsey yok ayni adami kac kere kese bilirsin
    birakmanin zamani geldi galiba :(

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tr1 serverında donma sorunları vardı bu yüzden oyuna giriş yapan oyuncu sayısı az olabilir.Ayrıyeten haftasonu olmadığı için herkes işe veya okula gidebiliyor.Bu yüzden oyunda kişi sayısı azalabiliyor .

Keyifli forumlar

3. yazdiklariniz hic alakasi yok bence donma vs hafta sonu hile goz yumuldu hala yumuluyor
    bu yuzden dark bu hale geldi
    oyunu baskalari almis onlar canladirimi bilmiyor soru isareti neyse gecdim obur oyuna

4. -MeXic0-

-MeXic0- User

Donamktan ziyade tüm serverler için geçerli bi durum olarak PVP de KUTU toplamaktalar spaceball vb etkinliktede gün yüzüne çıkıyorlar ama klanca .. Yani pek fazla yapacak birşey yok . Benim tavsiyem ne olur @33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 global avrupa gibi dolu olan sw lere geçmek .. gerçekten haritalar dolu

5. yok tsk ederim darkobrit bagla olayan bir yere sardik simdi darkobrit eski oyunculari yuzde 90 orda simdlik iyi gidiyor dolu aceyip kalabalik
    aksiyon var hileye keslikle taviz verilmiyor ne kadar para harcadiysan harca hile yaptini kanitlarsa direk bann dun sirada 5 kisi adam 25 milyar harcamis ama hiel yaptigin icin bann aldi adam oyuzden oyle yerlrde devamli kazanir suan bura kus avliyor o hesap gidiyorlar ama yinede tskler

6. Oyun öldü ben bıraktım bile. TR1 zaten hep full+full oyuncu, yeniler gelmiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.