Tr1de kız oyunculara yardımcı olabilecek centilmen bir klan var mıdır ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»MĀŚŢЄЯ«´¯) tarafından 29 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cillos™

Cillos™ User

Yalan mı :confused: Gel diyorum gelmiyorsun. TR5 Ge2 den kalabalık olsa ben gelicem ama kalabalık svden boş svye geçmek istemiyorum :D

anakin5555 bunu beğendi.
  2. anakin5555

anakin5555 User

İyide durmadan ben:confused: mi gelecğim :( (shock) hem hesabimda bu kdar emek olmasa senimi kiracam oule bos gemiyle gezmeyi sevmiyom o_O

Cillos™ bunu beğendi.
  3. Cillos™

Cillos™ User

İlk ben geldim ve 2 saat senle takıldım, sen geldin 15dkda gittin. Bir zahmet hep sen gel :D 15dk durup gidiyorsun çünkü :(
    Ayrıca boş gemiyle gezsen ne olacak? Gel sana klandan para atarım, kasarım. Direk ihaleden leo alırsın bir de ok uçuş düzeni çektin mi kredilik roketle 6-7k vurursun. Yeni başladığın için oyun vip de verecek zaten, lazerle 6k vuruyormuş gibi sıkacaksın :D
    Ben de yardım ederim kısa sürede lf3 b02 fullersin

Ayrıca aslında bizim hesaplar o kadar da emek gerektirmiyor. Eskiden kasılmak çok zordu. Bir de bir kere kesilince 1 saatte kastığımız 500 uriyi bayılıyorduk vegamız golimiz gitmesin diye. Şimdi yeni hesap açan biri 100-200 saatte bizim hesapların denginde hesap kasar :)

anakin5555 bunu beğendi.
  4. anakin5555

anakin5555 User

Gel sen aynisini yap :) oyunda fullenmeye calisiyorum tontisim kb :) elit olsam senimi kiracam :)

Cillos™ bunu beğendi.
  5. Cillos™

Cillos™ User

anakin5555 bunu beğendi.
  6. Prophecy

Prophecy User

Cinsiyet belirterek insanları kullanma çabası, bravo!

Cillos™, CQ$TANT!N€ ve anakin5555 bunu beğendi.
  7. anakin5555

anakin5555 User

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

8. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Belirtilen klan arama kriterlerine uygun konunuzu düzenlenmediğiniz için konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.