TR2-3 gemi bağlayan klanlar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve hayalet6119 tarafından 31 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeter artık AYNI klanlar aynı adamlar arkasına programla 8 gemi bağlamış mind kesiyor klan isimleri belli gemi isimleri belli bu oyun bunların tekelinde mi ? yok mu hiç ADMİN girsin oyuna görsün kepazeliği !!! Banlamayın bunları ibreti alem için hadım edin ! içimden geçenleri yazmayayım yazarsam ömür boyu ban sebebi

2. HSWCloud

HSWCloud User

Sayın adminler, lütfen bu konu üzerine yoğunlaşalım. Gerekli ilgi gösterilirse bir sonuca varılabilir.

3. Bota buga ban atmıyorlar eyvallah da bari şu trencileri banlasalar, aramakla bile uğraşmasınlar biz yeter ki videoya çekip rapor da ederiz.

hayalet6119 bunu beğendi.
  4. Merhaba,

Arkadaşlar bizde biliyoruz durumun böyle olduğunu her şekilde bizde oynayıp bunlarla karşılaşıyoruz ne yazık ki daha uygun terimler kullanamıyorum... Ancak elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isterim.

İyi Forumlar.

5. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Sanırım gemi bağlama işi hesap paylaşımına giriyor..... Ve geçmişte hesap paylaşımından dolayı bir çok gemi supportlar tarafından banlanmış diye bilmekteyim....Tamam forum modlarını aşan bir durum yalnız supportlar neden durgunlar????

asfors bunu beğendi.
  6. Video kanıtında banlama yetkisini Almanya Merkez ekipten talep etmenizi rica ediyoruz. Biz ceker yollarız videoları. Bu oyuncuların ve oyunun geleceği için önemli bir durum. Yoksa mindi sürekli aynı gemiler kesip duracak buna dur demezseniz cok oyuncu kaybedersiniz ki bizlerde yavaş yavaş bırakıyoruz bu durum yüzünden

7. BUKANN

BUKANN User

bu trenciler yüzünden her gün rütbe düşüyoruz. mind kesmek hayal. sadece cumartesi pazar günleri mümkün oluyor. imdat artık imdat

8. Merhaba,

Sanırım İmzamı net okuyamadınız. Doğru geçmişte bir çok hesap hesap paylaşımından banlandı ancak bu tren olayı hesap paylaşımı değil ne yazık ki. Öyle olsaydı sorunu Merkeze bırakmadan çözerdik.

Bu ve diğer yetkiler için sürekli olarak talepte bulunuyoruz ancak gelen cevaplar sürekli olumsuz bir aksiyon alınmasını bekliyoruz sadece.

Siteminizde haklısınız. Biz elimizden geleni yapmaktayız sadece biraz daha sabır rica ediyorum sizlerden.

İyi forumlar.

BUKANN bunu beğendi.
  9. S-Moderator kardeşim bu trencilik nasıl hesap paylaşımı olmuyor onu soracaktım bende.Treni kullanan 1 oyuncu diğer hesapları da o ekliyor işte.Bunda şüphe edecek bir durum yok.Çoğu zaman klandan yada ittifak klanlarından diğer oyuncuların haberi bile olmadan hesabına girilip gemisini bağlıyorlar .Bunun üzerine gidilirse bu da ispat edilir video çekimi ve yazışmalardan.İnkar edende yok aslında o kadar YÜZSÜZ-LEŞTİLER ki artık. Bu adaletsiz güç kullanımı işle hem dünya kadar tp şp uri rinusk takipçi ebedi parça vs kolayca kasılıyor , canlı oyuncular kolayca kesiliyor ,üstüne dalga geçilip oyundan soğutuluyor ,bu tür hileler teşvik ediliyor, para vererek alması gereken urileri kolayca kastıkları için gemilerini her türlü ekipmanla donatıp geliştiriyorlar.Siz daha detaylı olarak bunları biliyorsunuz zaten de ben bl lere pek giremeyen arkadaşlar için yazıyorum bunları.Bunun hesap paylaşımı olduğunu nasıl ispat edileceği yönünde de bir ipucu verirseniz onuda yaparız.Yeter ki şu iş bitsin.Teşekkürler.

**HaCıNuRi** bunu beğendi.
  10. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Sanırım modumuz konuya yabancı....

agnostiklive ve BIÇAĞINTERSi bunu beğendi.
  11. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

biz chatte program veya tutucu yazsak ban atıyorlar adamlar gemi bağladık yazıyor umrunda değil bu adminlerin beni blki banlıcaklar ama hepside bu işin içinde burda bizim yapacak bişeyimiz diyorlar geçiştiriyorlar ben kendi hesabı açalı 4 yılında daha bir çok eksiği var adamlar full gemisine yan çar yapmş 2 3 tane hesap kasıyor botla plutus gemilerini alanlar var 3 aylık hesaba ben alamadım daha bunlara imkan verenlerde susanlarda dilsiz şeytandır hak her yerdedir sanaldada gerçekde ******

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2022
  12. Merhaba,

Biz burada bir çok görevi yapıyoruz bu tip programların kapatılması ve daha sizin haberdar olmadığınız bugların engellenmesini sağlıyoruz.
    Konuya yabancı değilim konu tam olarak şu şekilde işliyor; Herkes kendi bilgisayarından malum programın malum şeyini açıp ekliyor
    ve 1 oyuncu o malum programların olduğu gemileri yönetiyor. O 1 oyuncunun gemisi herkesin elinde dönmediği sürece bu hesap paylaşımı değil sadece 3. parti yazılım kullanımından ibaret oluyor.

Üslubunuzdan dolayı. 1 gün uyarı banı hesabınıza tarafımca işlenmiştir. Chat ile alakalı sorununuz var ise Support ile iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın ki chat takımı sadece chat'in düzeninden sorumludur.

Haksızlık karşısında TR TAKIMI olarak hiçbir zaman susmadığımızı belirtmek isterim.

İyi Forumlar.

13. DEğerli Adminim yapılacak iş belli girin Admin gemisine random saatlerde dikilin karşılarına açın panelinizi gönderin bağladıkları ana gemiyi başka haritaya hesabın nickini de support chance yapın bakın bağlanan kuzular olduğu yerde çakılı kalıyormu kalmıyor mu ? ne video ne de SS almaya gerek var canlı canlı çekin bunların fişini ne yapacaklar sizi Almanya ya şikayet mi edecekler ???bunlar sonuçta GİŞ i kabul etmiş oyuncular Alın size çözüm .

14. Merhaba,

Güzel bir öneri, teşekkür ederim. Ancak durum bu şekilde işlemiyor ne yazık ki...

İyi Forumlar.

**.PATHFINDER.** bunu beğendi.
  15. Bugun Chatte Bir Oyuncuya (Tutucu kullanarak kesmesi ne kadar zevkli degilmi ) yazdım diye 1 saat ban yedim belliki bazı klanları ve oyuncuları koruyan Admin ve Cm'ler Var

16. ben öyle düşünmüyorum hiç bir admin bu gibi oyuncuların yanında yer almaz alamaz! TR3 serveri bugün cuma sabahın 10 nu yine bağlamış gemileri malum klan yanaştırmıyorlar yanlarına bundan sonra tüm klanı töhemet altında bırakmamak için tek tek yazacağım oyuncu isimlerini

17. Mineral

Mineral User

Şişirme bilançolarla el değişen bu oyunda mevcut yatırımcının profosyonel hamlelerle oyunu ayakta tutması gerekir.Bilancoyu şişirmek çok basit şişirilmiş bilancoyuda az bir çalışma ile tespit etmekte kolay aslında fakat bunu görememiş oldukları bariz ortada yatırımcı ve danismanlarinin.Bu aşamada yapması gereken 3 hamle var ama bunu göremiyorlar.Yani bu oyun yatırımcısı yıllık bilançoya baktığında hesabı soracağı tepe yöneticisinin biletini kesmekle yetinebilir.Ama bu yetmez.İleride daha büyük değişiklik hamleleri görebilirsiniz.

18. ŞahFD

ŞahFD User

Arkadaşlar her gün aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadınız mı :D?

Ne botculara ne bugculara ne trencilere hicbir ceza bann gelmeyecek :D

Ben öyle yaptım mesela :D Trenciler birbirleriyle yarışsın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Nisan 2022
  19. Merhaba,

Öyle bir durum yoktur. Aksini kanıtlayabiliyorsanız buyurun.
    İsim vermek yasaktır lütfen öyle bir davranışta bulunmayınız.
    Gelip gelmeyeceğini siz nereden biliyorsunuz? Merkez Ekipte çalışıyorsunuz da bizim mi haberimiz yok? Ayrıca Oyunu bırakmaya teşvik edici mesajlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu husustan dolayı uyarı hesabınıza tarafımca uygulanmıştır.

İyi Forumlar.

20. BUKANN

BUKANN User

chatte tutucu, oto, program vs yazmak yasak ondan ceza almışsınız. kollanmaktan dolayı değil.
    bu şeyler hiç yokmuş gibi sohbet etmemizi istiyor yönetim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş