TR2-3 gemi bağlayan klanlar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve hayalet6119 tarafından 31 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oben

oben User

bundan bukadar emin olmamak lazım bunların 1 tanesi canlı diğerleri ona bağlı ve onu takip ediyorlar.hepsi olmasada bir kısmı aynı ıp den oynama durumu söz konusu.ayrıca bu durum sadece mind için yapılmıyor normal savaş içinde kullanılıyor bazı oyuncular aynı nickten 1den 10 kadar açmış birbirine bağlamış bu işin üstüne durulsa sonuç çıkar.daha düne kadar millet pushingden müzdaripti uzun bir süre yaşanan maduriyetin ardından şimdi biraz normale döndü bu işinde daha ileri gitmeden durdurulması şart oyun oyunluktan çıktı.

2. Hesap kapatma cezası tekrar gelmediği sürece değişen hiçbir şey olmayacak malesef. Şeref silme çözüm değil ve caydırıcılığıda yok zaten. Milletin 1 tane hesabı yok ki. Hatta bu iş ticarete döküldü bile. Şimdi burada detaydan bahsedemiyoruz ama sonu siber suçlara kadar gidiyor. Nitelikli dolandırıcılıkda işin içinde.
    Eskisi gibi internet kafeden bu oyunu oynayan yok gibi bir şey. Bu sebeple ip banı basacaksın bitecek olay. Bir hesaptan illegale takılanın tüm hesaplarını sileceksin.

3. Bugün **** klanından *** nickli arkadaş 3 gemi bağlamış kendine geziyordu Normal savaşta kullanıyordu. 22 Sıradaki tümgeneral gemi. Video çekecektim pc kastı çekemedim. Açık ihbar yapıyorum Oyun yetkililerinin bir eylemde bulunması lazım. 09.04.2022 tarihinde 20.00 ile 21.30 arası aynı nick ile 3 gemi birbirine bağlamış bl haritalarında savaşıyordu.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Nisan 2022
  4. Ben alıntı yaparken mesajını sansürledim, sende değiştir mesajını bence. Oyuncu ve klan ismi vermek yasak.
    Sadece o klan değil hemen hemen sıralamadaki tüm klanlarda o sorun mevcut malesef. Kendilerine sorduğumuzda ``baktık ki bunları banlamıyorlar bizde diğerleriyle baş edebilmek için mecburen kullanıyoruz`` diyorlar.

5. Her sorun için 1 yıl geçmeden aksiyon alınmıyor. Gemi bağlama mevzusu da yaklaşık 8-9 aydır var en erken 3-4 ay daha bunu yapan yaptığıyla kalacak anlaşılan. Seprom bugu çıkıyor 2 gün sonra kapatıyorsunuz işinize gelmeyeni kapatmıyorsunuz. Nasıl bir düzen ben anlamış değilim. İstenirse taş üstüna taş koyulmaz ama görünürde herkes yetkisiz tüm müşteriler yetkili isteyen istediği gibi at koşturuyor.

6. HSWCloud

HSWCloud User

Sayın adminler, TR destek/support ekibine videolu kanıt ve videodaki oyuncuların idlerini/profillerini yollarsak, ceza alırlar mı ?

Şu soruya net bir cevap verebilirseniz bu işi belki yavaştan çözebiliriz ?

Saygılar

7. BUKANN

BUKANN User

ben 3 ay önce oyuncu id leri ile birlikte video kanıtlı bir ticket göndermiştim.

3. Parti program yasaklamaları merkez ekip tarafından yapılmaktadır, diye cevap atıp ticketımı sonlandırdılar.

Ben de tekrar ticket attım: sizin yetkiniz olmadığını biliyorum, merkez ekibe bildirimini yapar mısınız? dedim.

Aynı sorun ile ilgili birden fazla talep göndermeniz gerekmediğini belirtmek isteriz, şeklinde cevap aldım.

yani video çekmek bir işe yarar mı sanmıyorum çünkü aynı hesaplar hala duruyor, bu mesajı yazmadan önce kontrol ettim hesaplar 40ar kapı yapmış bugün. ama siz yine de deneyin ya tutarsa?

not: mesajlaşmaları paylaşmak yasak olduğu için konuşmayı ve cevapları buraya tam olarak yazmadım.

.Mephistos. bunu beğendi.
  8. Merhaba,

Cezayı veremeyeceğiz ancak bu hesaplar incelenip merkez ekibe yollanmakta. Siz bildiriminizi yapınız.

İsim vermek yasak olduğundan dolayı mesajınızı sansürlemiş bulunmaktayım. İhbarınızı buraya değil Support Kanalına yapmanız gerekmekte buradan yazınca elinize hiç bir şey geçmeyecektir.

İyi forumlar.

9. ℓαηeт

ℓαηeт User

merkez diye bir yer kaldimi hala burda merkez diyorsunuz anlamiyorum botcu ya tutucuya ban atilmadi sene 2015 sene 2022
    arkadas dogru yazmis daha edebi kapi bugu kulanan oyuncu ya ban atamiyor botcu nasil atsin
    burda sizin bizleri savunmaniz gerekirken siz hala merkez diyorsunuz merkez felan yok yeter bence

ben sahsen oyun oynamiyorum girsem de tadini alamiyorum
    simdi ben neden uri cekeyim ? yada vip indirim alayim ?

hadi uri cekdim siralama da kimi yakalayacam ?
    hadi uri cekdim karsim daki adam zaten bedefa oynuyor saniyede beni kesiyor

ema kamu fayda etmiyor ?

gecen size teklif sundum .D ema kamu bedefa olsun diye en azindan simdilik yaratiklar gormuyor d

10. HSWCloud

HSWCloud User

Bahsi geçen merkez ekibe buradaki yetkili adminler ulaşabiliyorlar mı ? ( Kesin bir cevap verebilecek birileri )
    Artık birilerinin dur demesi lazım.

11. ProjectTR

ProjectTR User

Bana kalırsa merkez ekibe tr takımı tarafından rapor edilmiş olan herhangi mesaj okumuyor. Dikkat ederseniz oyun ile alakalı etkinlik, yenilik, düzeltme vs. bazı forumlarda discord duyuru kanalından önce paylaşılıyorken bizim forumda en son paylaşılıyor. Çeviriden dolayı dicekseniz ama değil, bu paylaşımlar görevlilere mesaj yoluyla iletiliyor yani discord da paylaşılmadan önce bundan haberdar olmaları gerekiyor. Yıllardır bu durum böyle bence merkez ekip tr takımını hiç bir konuda dikkate almıyor, umursamıyor.

Oynadığım başka bir oyunla alakalı araştırma yapıyordum. O oyunu geliştiren firmaya ülkemiz oyuncuları tarafından soru soruldu. Firmada türk oyuncuların oyuna değer vermediğini, hile kullandıklarını ve korsan şekilde oyunu oynadıkları cevabını vermişti. Darkorbit için de durum aynı. Oyunda en fazla hile bot, bug, tutucu kullanımı türk oyuncuları yapıyor. Haliyle türk oyuncuları adamların umrunda değil. Bununla birlikte onlarda oyunun bir geleceğinin olmadığının farkında, ondan bugün ceplerine ne kadar para giriyor sadece bunu önemsiyorlar.

''Oyunda en fazla hile bot, bug, tutucu kullanımı türk oyuncuları yapıyor.''

Bu konuda en çok şikayet edenlerde yine türk oyuncuları oluyor. Aslında herşey oyuncuların elinde. Mesela o şikayet ettiğiniz gemi bağlayan klanlar eğer bu klanın faaliyetlerinden memnun değilseniz sizinle aynı görüşteki diğer klanlar ile yekvücut olarak onlara karşı savaşın. Bu tavırlarından vazgeçmedikleri sürecede savaşmayı sürdürün. Bot, bug kullanan oyuncularıda hiç bir klan barındırmasa, dışlasa böyle karşılık verse bu tür insanlar oyundan azalacaktır.

BUKANN bunu beğendi.
  12. Bizim insanımızda atalet yani tembellik had safhada. Birde oyuna gelen yeni itemlerin elde edilmesi bir hayli zor olduğu için, bizim insanımızın ekmeğine yağ sürüyor. Atarım-yatarım, h.sonuda kapıya salarım mantığı ile oyun! oynamakta.
    Her zaman dediğim gibi zevk alarak oynamak varken neden illegale başvurulur , bu da ayrı bir konu tabii.

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Çözmek istediklerini düşünmüyorum. Çünkü isteseler eminim çözebilirler. Sonuçta oyunun görsel kısmı haricinde asıl bölümü kodlardır. Gemilerin hareketleri vs herşey kodlar ile arka planda işliyor. 3-5 vs gemi aynı haritada ve ortalama aynı kordinatlarda aynı hareketleri yaparak aynı npc veya oyuncuya saldırması normal bir durum değildir sanırım. :D Yani bir script hazırlayıp veri tabanındaki hesapların oyun hareketleri taratılırsa anormal hesaplar ortaya çıkar. Ama dediğim gibi oyuncu kitlesinin durumundan dolayı katı bir yaptırım uygulayamıyorlar. Atı alan üsküdarı geçti hesabı :D Oyunu satan bilmem nereyi geçti :) bunlara can çekişen bir yatırım bıraktı. :D Neyse :)

Mineral bunu beğendi.
  14. BU Tr3 deki klanlar iyice işi azıttı minde gemi bağlama,savaşa gideken gemi bağlama, harita basarken bile gemi bağlamaya başladılar artık tek gezen malum klanların oyuncusu kalmadı çözümünüz yoksa nasıl kapıları sevkiyatla yaptırıyoruz(çözüm buldunuz) bu gemi bağlama işinide yasal yapın bizlerde faydalanalım

15. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Gerekli raporlamalar merkeze yapılmıştır,

Konunuz tartışma ortamı oluşturduğu için kilitlenmiştir.

Saygılarımla,

Amiral34.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş