TR2 4-2 haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zuğaşibozo tarafından 31 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba tr2 serverinde 4-2 haritasında malum klan oyuncusuna ( malum halde kutu toplarken) nezaman bikaç kez kessem hemen battelery haritada beliriyor ve sonrasında hep gemi o tarafa yöneliyor, kimseyi hiçbişeyle itham etmek istemiyorum, fakat bu işin bukadar komik bir hal alması gerçekten üzücü, zamanında erhan adlı şahıs bu işleri ufo ile yaparken şimdi böyle küçük işler için bile bu tür yöntemler kullanılması gerçekten üzücü ve bir okadarda can sıkıcı bir durum, yazımın gerekli kişilerce kendi aralarında tartışılmasını ve mümkünse bu işlerin bir çekidüzen içine alınmasını temenni ediyorum.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bahsettğiniz konuyu biraz açarsanız net bir şekilde anlayabiliriz battelery çıkması ve geminin oraay gitmesi derken neden bahsediyorsunuz anlamadım.

İyi Forumlarç

3. Merhaba modum daha açık anlatayım, 4-2 haritasında botta kutu toplayan bir gemi kesilmeye başlayınca harıtada battelery beliriyor ve gemi battelery ye kaçmaya başlıyor, bu durum 4-1 veya 4-3 te olmuyor.

4. Materazzi.

Materazzi. User

Şans eseri olmuş olabilir. O kadar kestim denk gelmedim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.