TR2 oyun donması ve Bağlantı..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TlgKn tarafından 11 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TlgKn

TlgKn User

Merhabaa..
    Korsan baskınının başlaması ile oyuna giremiyoruz bile.. bu durum nedir ?
    biz buraya eylenmeye giriyoruz.. iyice sinir olup çıkıyoruz oyunda.
    açıkca paramızla Rezil oluyoruz!! Vip alıyoruz.. uri alıyoruz ama oyunun bizlere geri dönüşü bumudur ?

Terspektif bunu beğendi.
  2. Arkadaşım dün gecede böyle donma başladı ve sabah resetine kadar devam etti. Şimdi yine bu durum başladı. Katlayıcı paket aldım emeğim ile kutu topluyorum bir saate 6 bin topladım pet ile. Şimdi oyun kasıyor, öldü resmen dünki gibi. Bir etkinlik getirdiler rezil oldular! 1 hafta açık artırma sorunu yaşadık verdikleri kupon kodunda sorun çıktı ki sonra düzeldi ama beş para etmez. Ben bir hafta desteksiz gezdim, açık artırmaya teklif veremedim. Cebimden uri çektim. Şimdi katlayıcı çektim. Vipliğim bu ay bitecek 6 aylık çekeyim diyorum. ÇEKMEYECEĞİM ÇÜNKÜ... BU OYUN... ARTIK... ÖLDÜ!!! Boşuna mı para yatırıyoruz biz! Sabaha kadar oyun ölü anca chatte yazı yazıyorsunuz.

3. hocam 3 sn de bi lag olur mu ya TR2 rezalet durumda

Terspektif bunu beğendi.
  4. bu oyun asla düzelmicek asla darkobit bitişe gidiyor bizim kendi isteyimizle bırakmamızı isteyip dahada mahvedecklroyunu boşa ellerinizi agzınızı yormayın

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Sorun teknik ekibe iletildi.

Çözüme kavuşmasını bekliyoruz.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.