TR2 SERVERI GELECEĞİN EN KRAL KLAN ADAYI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve USTAxYODA tarafından 24 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. USTAxYODA

USTAxYODA User

Klan Serveri : Türkiye 2
    Klanın Şirket Kısaltması : [RuҢ] SAVAŞIN RUHU
    Klanın TAGI : RuҢ
    Klanın Adı : SAVAŞIN RUHU
    Üye sayısı: 31
    Klan Rütbesi :130
    Vergi oranı :%5

Üyelerde Aranan Şartlar :Saygılı dürüst temiz

Klan Tanıtım Yazınız :Evet arkadaşlar,tr 2 serverı geleceğin en kral klanına şimdiden basvurularınızı yapın geç olmadan ben STAR WARS klan baskanı usta yoda...Klanda sevgi saygı önemli unsurlar arasındadır.Büyüğüyle küçüğüyle olsun klanımızda aile ortamı mevcuttur ve bu ortamı bozan kişiler gemileri isterse server 1.si olsun klandan ihraç edilir.Benim oyunda 4.günüm ve 23milyon tp 13 lvl oldum.İşi bilen için kasılmak lvl atlamak ve tp kasmak kolaydır ve ben size bunları ögreteceğim.Günlük online saatim 20 saattir.Bu ne demekdir ?? Oyuna daha öncede basladıgımdan oyun içi satın alınabilecek paketler hakkında bilgim vardı ve basladıgım sırada goli venom ve 20 adet 5. seviye lf3,indirim avantaj paketi,vip çekdim.Böylece benden önce baslamıs bazı arkadaşlardan bir adım önde baslamıs oldum.Şimdi 20 saat online olan birinin hemde fullse yeni baslayan yada baslamıs olup tek kasamayan veyatta tek kasıp artık tat alamayan arkadaslara hem destek olacağını hem arkadaş hem bir abi hemde bir kardeş olacağını anlamıssınızdır.Bu kadar detaya girmemin sebebi,biz SAVAŞIN RUHU olarak bünyemizdeki oyuncuları tek tek seçerek almamız ve onlarla birebir ilgilendiğimizi göstermekdir.

Ben SAVAŞIN RUHU Başkanı Usta Yoda(Egemen) size bu serverda bizim ve bizim gibilerinde oldugunu göstermek istiyoruz ve bunu,buna benzer tüm oyunlarda başardık.Unutmayın bizim amacımız aile ortamı yaratarak oyunu daha zevkli hale getirmekdir.Aynı adminlerimizin cm'lerimizin görevlerinde bizi doğru yolda tutturları gibidir.Klanımız MMO şirketindedir şuan kasılma klanı oldugundan MMO şirketine kök salmış durumdayız gelişdiğimiz zaman üyelerimizin oylarıyla hangi şirkete geçiceğimize karar vereceğiz.

Üstteki yazımda dedim ki''işi bilen biri için kasılmak kolaydır''Şimdi bazı arkadaşlarımız şöyle düşünebilir,Efendim siz para yatırıp bu seviyelere ulaşmışsınız.Evet doğrudur.Efendim peki para yatıramayan arkadaşlarımız var onlar işi bilse bile kasılamıyorlar onlar nasıl olacakdır.Cevap aslında kolay anlatmaya çalışdıgım şu evet ben para yatırdım 4 gün sabahı akşam ettim 13lvl olmayı başardım ama unuttugunuz bir şey var günlük 5 saatimi kendime arıyorsam geri kalan 15 saatimi siz değerli üyelerime,kardeşlerime,abilerime ayıracağım.Durmadan yorulmadan kasacağız ve sizde en az eğer yeni basladıysanız 4günde sizde 13 lvl olucaksınız.
    Her zaman dediğim gibi suan ahım şahım bir klan değiliz fakat ilerde olacağına eminim amacımız dürüst güvenilir saygılı oyunculara sahip olmak,kemik kadroyu,arkadaşlar beraber olusduracağız ve her kademesinde sizinle birlikde olacağım ve sizde benimle olucaksınız.Şimdi ben varım diyenler; TR 2 SAVAŞIN RUHU klanına basvurup iletişim adresimizdeki Klan toplanma evimize gelsinler.Gösterelim herkese gücümüzü !

Son düzenlenen: 26 Ocak 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen klan tanıtım kriterlerine göre mesajınızı tekrardan düzeltiniz. Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.