TR2 Sohbet Küfürleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GÖLGE tarafından 11 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖLGE

GÖLGE User

yaa bi yeter arkadaşlar.. bu yetkililer oyuna girmiyomu hiç..tam 1 saattir tr2 chati rezalet.. reporta yetişemez olduk.. bu nedir ya.. sakın chati kapat demeyinn... hükmedemiyorsanız siz oyun chatini kökten kapatın..

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Report ettiyseniz Ekran görüntüsünü saat tarih görünecek şekilde Supporta atarsanız daha iyi sonuç alacaksınız.

Biz Forum Görevlileri Chate müdahale edemediğimiz için üzgünüm.

iyi forumlar

3. GÖLGE

GÖLGE User

bende çok üzgünüm bu oyun nasıl bu hale geldi..gerçekten dark bitmiş çok net anladım.. teşekkürler.

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aslında biten oyun değilde bir oyun için Chati rezalet hale gelmesidir.

iyi forumlar.

5. GÖLGE

GÖLGE User

o zaman bi formül bulalım..bu böyle olmazki..kimle nasıl ne yapılması gerekiyosa yapılsın..2 saattir bir oyunda devletleri yıkıp devletler kurdular:)gülsemmi ne etsem bilemiyorum..bi hal çaresi bulalım bu işe hepberaber:)

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu durumdan üstlerimi haberdar edeceğim benim yapabileceğim bu kadar.

Eğer ki yeni sistemi etkin bulmuyorsanız bu durumu siz oyuncularda dile getirin biz gereken yerlere iletelim.

iyi forumlar.

GÖLGE bunu beğendi.
  7. Chat biterse oyunda bitmez mi ?! Eskiden 24 saat aktif cm olurdu. Eskiden bir hakareti ya da küfür arasında nokta koyarak resmi anlamını değiştirerek yazarken bile sistem otomatik anlar ban atardı. Örneğin; S.K yazdığınız zaman sistem anlardı ban atardı direk. Şimdi bu sistem tesadüfen mi ? kalktı yoksa birileri küfür ve argo kelimeleri KASTEN BİLEREK meşrulaştırdı mı ? Buna verebileceğin bir cevap yok admin. Yinede vereceksen utanılacak bir durumdasın demektir çünkü benim şuan yazdığım şey kendi yorumumu kattığım bir şey değil. DURUMUN NET BARİZ ANALİZİDİR. GERÇEKLERDİR! YALAN MI ? Eskiden sistem ban atardı sistem... Neyse hadi onu geçelim... Cm ler neden yok ?! ADAM 5 GÜNDÜR KÜFÜR EDİYOR... :D Eğer cm nin oyuna girdiği an ettiyse ban yiyor evet doğru. Bir hafta ya da bir ay. Ama 24 saat atkif cm ler olduğu zaman küfür eden hakaret eden sistem tarafından otomatik bandan kurtulacak bir şekilde konuşanları en fazla 20 saniye sonra banlardılar. Hatta sorulara cevap verirlerdi. Şimdi cm yok... YOK! BİLDİĞİN YOK! Cm akşam saat 17:00 da girdi diyelim adam 1-2 saat geri mesajlara göz gezdirip bakıyor ve o sıra biri varsa banlıyor... Ondan önceki saatler ise ana bacı sövmeler. Az biraz erdem liysen .KAAN. bey evet haklısınız bu durumdan bende çok şikayet ciyim dersin.

8. ONURBEY

ONURBEY User

ELBET-BURAK-DÖNER.☾✮

Eğer bu kişinin gemisi kapatılmazsa, bunun bir art niyet olduğunu düşünmeye başlayacağım. Bu kişi kaç gündür chatte dakikalarca küfür etmekte ve report edildiği halde, bugün yine hala küfürlerine devam etmektedir.

Umarım derhal gemisi kapatılır.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2018
  9. yazıklar olsun böyle şeref yoksunu insanlara annesi babası demek ki yok ki böyle kendini bilmeyen terbiyesiz karakter yoksunu insan haline gelmiş banada bu kadar yazan oldu saatlerce bişi demedim en son bende tek cumle yazdım o tek cumleye 1 ay ban aldım ve o adam ban almadı ayın 26 sına kadar da banlı çet pişman değilim ama şu adaletsiz oyunda helede başımızda böyle sorumsuz kendini bilmez haksızlıga göz yuman adminler varken bunları görmemiz artık cok normal

10. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Mesajınız düzeltilmiştir.

Lütfen küfür içeren paylaşımları forumda paylaşmayınız.

Forum ekibi olarak chate müdahale edemiyoruz support ile paylaşın daha etkili sonuç alırsınız.

iyi forumlar.

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  11. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın Modum;

Sizleri anlamakta zorlanıyorum, neden cezalandırılan taraf biz oluyoruz, Orada .... biri küfürler ediyor, katlanın diyorsunuz, illegal programlar kullanıyorlar, yapacağımız birşey yok diyorsunuz, onlara herşey serbest, dürüst oynayan, saygılı oyuncuya eziyet serbest mi ?

Ne bekliyorsunuz bizden, bizde mi taraf değiştirelim ( ki bu asla mümkün olmayacak ), ya da oyunu bırakın mı diyorsunuz. ?

Support şimdi bu kişinin gemisini kapatacak mı, ?

Anca yazdıklarımızı siliyorsunuz, yani şikayet etmeyin, ya katlanın ya da çekin gidin mi tavrı bu ?

Bir kere de ya haklısınız demek çok mu zor, sizler orada bu sorunları çözmek için varsınız sanırım.

Yani 2008 yılından beri hiç mi bizim tarafın yüzü gülmeyecek.

Yapanın yanına kar kalan bir oyuna dönderdiniz, yeter artık.

Bir kere olsun, şu .... oyuncuları temizleyin şu güzelim oyundan.

Saygılarımla.

12. BU OYUN ÖLDÜ BİTTİ DURUM BU BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK... --------..BOTU KASTEN BİLEREK SERBEST BIRAK :D BÖYLE OYUN MU OLUR BEEE BANLAYIM HESABIMI UMRUMDA DEĞİL YETER BE YETER.... 5,30 KATLAYICI PAKET ALDIM GEMİ ..........

13. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Benim hesapların chat yada hesabın ne yaptığını görebilecek yetkim yok. Ben istesem de o hesabı kapatamam bunu ancak Support yapar.

Mesajınızı silmedim resimleri editledim zaten yetkililer o resimleri görebiliyor bunda da bir sıkıntı yok göz önünde olmasın diye kaldırdım.

Siz haklısınız haksızsınız demek yanlış olur ve kuraları çiğneyenleri cesaretlendirecek tutum olur.

Yine diyorum biz bişey yapamayız yapacak merci support.

iyi forumlar.

isteğinizi yerine getiriyorum.

iyi forumlar.

14. o cezalandırıcı 65 benim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.