TR2 yeni hesap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeTiN_TS tarafından 9 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

Merhaba arkadaslar.Ben uzun zaman önce bırakıp tekrar geri döndüm.Simdi arkadaşım da oynamak istiyor ama tr2 de hesap acamıyor görünmüyor onda server.Bende sıfırdan baska bir serverda baslamaya üseniyorum.Bunun bir çözüm yolu varmıdır?

2. Quenn

Quenn User

hesap açtıktan sonra ilk girip sonra anasayfadan sol üstten sunucu simgesine tıklayıp seçebilir
    yada bildiğim kadarıyla linkte sunucunun yazdığı kısmı silip tr2 olarak değiştirince de olacaktır

3. can123can

can123can User

tr2-3 bırlestıgı ıcın tr3 olarak gorunuyo tr3 de baslayıp beraber oynayabılırsınız

4. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

bende tr 3 görünüyor ama nasıl birlesmiş oluyor?hattasimdi girdim sıfırdan baslattı tr3 de:)

can123can bunu beğendi.
  5. can123can

can123can User

sunucular bırlestı tr1-5 tr2-3 tr4-6

6. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

tamam bende diyorumki ben hesabımdan sunuculara baktıgımda bütün sunucuları görüyorum 1 den 5 kadar.Tr3 e girdigimde sıfırdan hesap acıyor bana?

7. can123can

can123can User

dedıgım gıbı bu sunucular bırlestı eger bı hata varsa suporta basvurabılırsın

8. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

benim sunucuda tr2 görünüyor onun tr3 görünüyor simdi hallettik.oyuna girmeden bulamadık birbirimizi:=).konu kapatılabilir.yardımlarınız için tesekkürler.

can123can bunu beğendi.
  9. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızın söylediği yolları denediğiniz ve sorun çözüldüğüne göre isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.