tr23 orgeneral

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 11 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. o polonyadaki şeref bugu burayada gelmiş adam mmoda 23 lewel ve prgeneral nerde bu yönetim alooooooooo

2. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. Duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz ; Şeref Puanı İstismarı Hakkında!

İyi Forumlar.

3. g503

g503 User

xd evet ilk defa bigpointi tebrik ediyorum adam uçan ban yedi yok oldu :) bu kadar hızlı olabildiğinizi bilmiyorduk

Mineral bunu beğendi.
  4. Ülke takımları böyle işte polonya serverinde yaklaşık 1 yıldır buglu gemiler var ama müdahale eden yok. Onların yapamadığını tr deki adminler hemen yapıyor. Bu durum iyi tabiki ama tr takımıda bazı konularda ilgilenmiyor, yetkimi aşıyor diyip merkeze bildiriyor bazende böyle kendi hallediyor. Ne yapıp yapmayacaklarını anlamak bilmek anlamak mümkün degil

5. TR takımında yetki olsa bot ve bug olcanı cok sanmıyorum alman yetkililere göre cok daha iyiler ayrıca 10 kişilik bir grup kursa yetki olsa bile kim bot kim tutucu anlasılıp kolayca ban atılabilir sıkıntı şu ; merkez ekip
    ve malesef yetkisiz TR ekibi birşey yapamıyor.

6. Mineral

Mineral User

Merkezdekilerin gözlükleri daha mı kalın yani:D

7. Şimdi arkadaşlar hiç kusura bakmayın, rütbe ile ne işiniz var ki, rütbe kasan ful ebedi kapıda otoda, kapılar desen onlarıda otolara yaptırıyorlar, şimdi rütbelerden rahatsız olan arkadaşlara sesleniyorum, ya siz önce kendinize bakın, oto ile rütbe kastırıyorsunuz birde seref bugundan bahsediliyor?, oyun modları farkında değilmi sanıyorsunuz gülünç olmayın!,ailecek veya birden fazla kişi ile oynayan hesapları tenzih ederek söylüyorum, onların dışında ben hiçbir açık kullanmayıp rütbe kasıyorum kimse demesin, kendinizi kandırmayın.., ben tr de oynuyorum ve rütbem albaylıktan şu an acemi binbaşıya düştüm, saygılar..

Mineral bunu beğendi.
  8. yanlıslıkla ve meraktan polonya 2 girdim sıralamadaki 20 gemi seref buglu bir gemi de 29 lvl :D abi polonya almanyaya yakın değil mi yok mu bi baskınları .d yazık valla ya acaba emekle oynayan varmıdır orda

9. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevabın verildiğini düşünüyorum. Gerekli yaptırımlar en kısa zamanda uygulanacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.