tr3 açık artırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_NIGHTSTALKER_] tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. açık artırma saaatinde sorun mu var saat 4 oldu fakat bitiş saati 39 dakika gösteriyor bu herkes de mi böyle? (almanyayla saat farkı olduğunun biliyorum)

2. Acık arttırmada sorun!
    Admın bey resetten once teklif vermıstım acık arttırmaya.Reset atıldı sonra ne urun geldı nede C. . Ne yapmalıyım ?

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Şuanda konuyla ilgili üstlerimden bilgi alacağım. Gerekli bilgilere ulaşınca buradan yazarım.

Keyifli Forumlar

Selam,

Açık arttırma geçmişini kontrol ediniz, ürünü siz aldıysanız ve gelmediyse support ile iletişime geçip durumu açıkça yazınız.

Keyifli Forumlar

4. evet acık arttırma bende de sorunlu ve ırıs ıcın bastıgım par agıttı ırıs bana gelmedı nasıl oluyor yonetıcıler bu konuyu cozun lutfen emege saygılı olunsun ya ırısımı verın yada 53 000 000 paramı ıstıyorum ben

5. Admın bey cephane deposu oyundan kaldırılmıs fakat onun yerıne cpu koyamıyorum ne yapmalıyım ?

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

48 Saat içerisinde Krediniz geri verilmez ise , Durumu Support ile görüşünüz

Keyifli Forumlar

Merhaba ;

Güncellemeler henüz yeni yeni yapılıyor ve tam olarak bitmemiş olabilir.

Aynı şekilde site üzerinde Hangarına giremeyenlerden de şikayet alıyoruz.

Biraz bekleyin , Düzelmez ise tekrar dönüş yaparsınız

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.