Tr3 çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve miraharun tarafından 25 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. miraharun

miraharun User

ne yaptınız oyuna ya Tr3 çalışmıyor ya düşüyor yada görev yeri açılmıyor daha düne kadar bişe yoktu pet açılmıyor saçmaladınız iyice ha

Se7en bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Sorunun farkındayız teknik bir arıza söz konusu biz gerekli yerlere ilettik çözülmesini bekliyoruz bizlerinde elinden gelen bir şey yok oyuna müdahale sağlayamıyoruz, çaremiz beklemek..

İyi Forumlar.

Se7en bunu beğendi.
  3. tr2 hazırda dursun sıra onlara geliyor :D
    tr5 tr4 tr3 noluyor :S

4. miraharun

miraharun User

hoş güzel söylüyorsunuzda benim anlamadığım düne kadar her serverden şikayet vardı tr3 çok güzel işliyordu dün akşamdan buyana ne oldu onu merak ediyorum eklenen çıkartılan birşey varki bu hale geldi bu sorunları almanyaya iletiyormusunuz yani ben çok merak ettim siz hiçmi merak etmiyorsunuz birşey eklendi veya çıkartıldıki sorunlar başladı en azından ne olduğunu öğrenin ona göre önlem alın olmazmı

Se7en bunu beğendi.
  5. Server mi bileşecek acaba detaylı bilgi vermediklerine göre.

2 ihtimal var ya siber saldırı altında yada sunucu birleşimi ile ilgili yedekleme vs olabilir.

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Tabiki sorunları Almanyaya iletiyoruz onlar düzeltiyorlar zaten fakat bizlerin oyun içindeki müsahaleler hakkında değişiklikler hakkında bilgi sunulmadığı için sizlerede aktaracak bir bilgilimiz olmadığı için elimizdende birşey gelmiyor. En kısa sürede düzelmesini umuyoruz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.