TR3 DEKİ HATA

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ───™TY244™───, Feb 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.

1. HERŞEYİ VİDEODA ANLATIM. ADMİN VEYA YETKİLİLERE SESLENİYORUM ŞU HATAYI DÜZELTİN İŞDEN GELİYORUZ OYUN OYNİYAMIYORUZ BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ. BİZLER BİGPOİNT'E PARA KAZANDIRIYORUZ SİZDE BİGPOİNT ÇALIŞANISINIZ. BU HATAYI DÜZELTMENİZ GEREKİR. GEREKEN YERLERE ULAŞTIRMANIZ ELİNİZDEN GELENİ YAPMANIZ GEREKİR. EĞERKİ GEREKLİ ŞEYLERİ YAPAMAZ İSENİZ LÜTFEN BU İŞİ BIRAKIN BİZ KURTULALIM SİZİN YERİNİZE GELECEK OLAN KİŞİLER EMİNİMKİ BİZLER İÇİN DAHA ÇOK OĞRAŞACAKLARDIR.

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu durumu ilettik görüntülü olarak sorunu dile getirmeniz daha mantıklı olmuş.

Forum Kuralları Gereği Büyük harf kullanmak kurallara uygun değil ileteceğim. Yalnız Mesajınızı düzeltirseniz iyi olacak.

iyi forumlar.

3. büyük falan bilmem zaten konuyu paylaşmak için 2 saat oğraştım sanki paylaşmamamız için saklamışsınız yeni konu aç tıkını ve nasıl düzelteceğimide bilmiyorum.

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Tamam Bu haliyle halledelim sizde tekrar etmekten kaçınınız.

Raporlara ekliyorum.

iyi forumlar.

5. modaratorüm siz söyleyin bağri ne olacak bu tr3ün hayli girin bakın bi Allah aşkına oynanmıyor.! yazık değilmi benim sizin ve diğer oyuncuların emeğine serverdeki oyuncular sadece "TR3" serverinin yaklaşık 1.5 yıldır böyle oldugunu söylüyor ve siz konuyu iletik diyorsunuz neden bu sorun düzelmiyor ilgili birimlerden açıklama alabilirimiyim ? forumu ilgili birimlerede iletin muhatabım kimse onla konuşmak istiyorum.

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Sizi iyi anlıyorum. Bu oyunu ben de severek oynuyorum. Bu oyundaki en can sıkıcı durum bu olsa gerek.

Az sabır diyorum büyük bir değişim olacak bu durumları bildiğim için ben normal karşılıyorum. Sizlerin tepkisini de normal buluyorum.

Her şey daha iyi olacak emin olabilirsiniz. Yetkim kadar bilgi verebilirim haddimi aşmam doğru olmaz.

Ben bana düşen görevi yerine getirdim umarım sorun bir daha yaşanmaz.

iyi forumlar.

7. Bu oyun donmasının bır telefısı olacaktır umarım.Hafta sonu kapı yapmak ıcın cektııgmız ındırım hıcbırseyını kullanamadan kapı ındırımı bıttı.

8. galid24

galid24 User

Oyuna başlayalı 4 ay oldu hayliyle parada yatırıyoruz. arkadaşın istegi üzerine tr3 de başladım oyuna lag sorunu nednese hafta sonuna denk geliyor ve haftada 3 gün oluyor. Katlayıcı avantaj ve premiyumdan giden günleri talefisini kim ödeyecek. Videoda anlatıldıgı gibi bu hata sadece Tr3 de var diger sw lerde lag sorunu yok

9. ayıptır be valla ayıptır.. adam sorunu anlatabilmek için video editleyip atmış koskoca bigpoint bi sorunu halledemiyo.

Last edited by moderator: Feb 11, 2018
  10. oyuncular 1.5 yıldır server böyle diyor siz bana sabır diyorsunuz.! 1.5 sene öncesinde serverlerin birleşeceğimi vardı ? ve dediğiniz serverler birleşecekde bilmem ne olacak her ne ise neden bu sorun sadece tr3 de var tr3 serveri tekmi birleşecek ? mantıklı içimizi aydınlatacak bi açıklama bekliyorum yetkililerden. oyuncular okadar dellenmişki artık şu sorundan ban yiyeceğini bile bile küfür ediyorlar. onlar bunu hakediyormu ? ben bunu hakediyormuyum ? mantıklı bi açıklama bekliyorum birleşecek falan filan bilgi veremem ile bizi kandıramazsınız.

11. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Server birleşecek bunun kararı alındı ama detayları ne boyutta bilgisine sahip değilim.

Bazı sorunlar bunun ötelenmesine sebep olacağı da duyurusunda mevcuttu.

Sizi kandırmak hiç aklımın ucundan geçmedi geçmez de. Sorunla ilgili Bir duyuruya ihtiyaç duyulursa onuda Adminlerimiz yaparlar.

iyi forumlar.

12. Ben bu oyunun buglarından, hilelerinden, ve oyun geliştirici ekibinin tembelliğinden bıktım. Katlayıcı aldım ama kutu bile toplayamıyorum sinirden. Girmiyorum artık akşamları oyuna. Sabahları vakit bulursam giriyorum.

13. galid24

galid24 User

Hocam suan tr3 girseniz nedemek istedigimizi çok iyi anlayacaksınız ve sorun sabahki resete kadar sürüyor lütfen ulaşa bileceginiz bir admin serveri resetleyecek bir tanıdıgınız veya sizin yetkiniz yok mu? Katlayıcı alldık dünde bugünde aynı sorun yüzünden kullanamadık kapı yapalım dedik saat 9 dan sonra lag girdi son dalga bırakıp cıkmak zorunda kaldım ve hafta sonu kapı katlayıcısnıda alamadık. Etkinlik yapılıyor kulanmadıktan sonra ne yapayım ben o etkinligi.

14. valla pars admine iletmeniz dileğiyle tr 3 e bi girin hafta sonu akşam delirmekten pc ye kafa atası gelıyor insanın

15. galid24

galid24 User

Oyunda bu günde lag var lütfen Tr3 girip cektigimiz rezilliği görün artık.

16. KARDEŞİM BU NASIL BİR SERVERDİR.!! OYUN OYNADIGIM OYNİYACAĞIMA PİŞMAN OLUYORUM BU NE YA ?? GİRİN BAKIN ŞU SERVERE YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN HANE NEDEN FORUM MODARATÖRÜNDEN BAŞKA Bİ YETKİLİ GELMİYOR FORUMA ? BANA YETKİLİLERDEN BASHEDİN YA İŞDEN GELİYORUZ SERVER BÖYLE YAZIK DEĞİLMİ VERDİĞİMİZ EMEKLERE BU NE SAÇMALIK YA YETER ARTIK Bİ GÜN DEĞİL ÜÇ GÜN DEĞİL OYNAMİYALIMMI BU OYUNU ÇEKTİĞİM 1 YILLIK VİP'İN PARASINI VERİN BİR DAHA GİRERSEM NE DERSENİZ DEYİN. YAZIKLAR OLSUN SİZEDE OYUNUZADA DAHA İLGİLENEN YOK İLGİLENEN 3 GÜN GEÇTİ HANİ NEDEN KİMDE MUHATTAB OLMUYOR FORUM MODARATÖRÜ BENİ SARAMAZ AĞA BANA GELSİN ŞURDA BU HATAYA SEBEB OLAN BAŞDAKİ ARTEMİS VE KUZEY GELSİN HER KİMSE YETKİLİ GELSİN KONUŞALIM ŞU DURUMU NEDEN 3 GÜNDÜR KİMSE YOK YETER ARTIK YA 1 YIL VİP ÇEKTİM DAHA 1 KERE SAVAŞAMADIM.

17. hocam serverler birleşecekmiş banane birleşecekse ben serverimle memnunum ve bu donmalar sadece tr3 de oldugu için sanırım bi tek tr3 birleşecek öylemii !! başka server bu kadar donsa dicem tamam bu serverler birleşecek o yüzden donuyor bu resmen ilgisizlik! 3 gündür forum burada serverler birleşecek açıklamasından başka birşey gelmedi banane birleşecekse banane daha birleşmeden olanları görüyorsunuz birleşse ne olacak bu servere verdiğimiz parayla biz rezil oluyor bi yetkili gelsin konuşalım. bu saçmalıga son verilsin.

18. sen beni anlamıyorsun tr3 serverinde oynasan böyle konuşamazsın beni bile çıldırtı bu hatalar!! daha 1 ay olmadı 1 yıllık vip 3 aylık indirim 2 aylık katlayıcı çektim yazık benim verdiğim paraya. şuraya bi yetkili gelsin çağır gelsin konuşalım açıklasın bu böyle olmaz şu saçmalıga son verilsin 1 gün değil 3 gün değil 10 gün değil her akşam her akşam böyle olurmu ya işden geliyoruz oyniyamıyoruz.!! yeter ya 3 gündür forum burada serverler birleşecek o yüzden böyle oluyor daha fazla bilgi vermek benim yetkim değil falan filan başka açıklama görmedim ben ve bunu söyliyende forum moderatörü ağa şu tr adminleri neden ilgisiz? ben buraya yetkili birini çağrıyorum 2 gündür neden gelmiyor sizin söylediğiniz şeyler beni tatmin etmez gelsin bire bir onla konuşacam. !! bu ne saçmalıkdır diyecem bana cevap versin kendini haklı çıkarsın oyunu soyup oyunu bırakacam.

19. galid24

galid24 User

Yine lag var oyunda ilgilenin lütfen artık Tr3 ile

20. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Sizin şikayetinizi Raporladım benim yapabileceğim bu kadar napabilirim ki?

iyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.