tr3 deki yolum :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Millet iş çok değişti :D:D:D:D:D
    merhaba arkadaşlar:

12 seviyeyim
    Goliath (yetenek tasarımları hariç tüm tasarımlar)
    6 Flax (6 şar seviye)
    7lf3
    14lf2
    3B02
    2A03
    10 7900
    Hellstorm 2
    10lu ekstra genişletice (gereken herşey var.)
    pet yok

878.000 kredi
    1700 uri var

skylab:
    sizce artık ne yapmam lazım?

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2014
  2. devam et derim bo2 leri lf3 leri arttır ırıs al en az 2 tanesini uriyle al

3. 45-270 k arası uri çekicem ama hesabı 45 üzerinden yapmakta fayda var

4. Aga dediğim gibi vegaya geçeceksen lf3 leri fulle sonra da hızları tamamla vega için hız önemlidir yoksa anlamazsın veganın özelliğini sonrada bo2 yaparız.

5. Eskide kasılmaya ve uridium kasmaya devam et . Eğer kutu toplarım diyorsan 10 hızı tamamla vegaya geç yoksa 20 lf3 falan olunca goliye geçip cubide kasıl .

6. Valla ben Leonov'da iken sıkılıyordum Goliath'a geçtim gittim 3-8'e 3-6 ya görevler yapa yapa cubikona dala dala cubikonun çöpünü alıp sata sata dün mesela neredeyse 10.000 uridium kastım credits de 3-4 milyon kastım baya süper oluyor böyle hem sıkılmıyorsun :D

7. şimdi hız zaten 3 tane kaldı. lf3 2 günde 1 tane alabiliyorum normal kasarak. bugün alırım bi tane daha böylece 7 lf3 oluyor. tamam zaten uri çekene kadar 2-3 lf daha alabilirim toplam 10 lf3. şimdi veganın içi doldu :) droitlere gelince... bu sefer cubide uri kasıcam.
    yani diyorsun ki 10 hız yapınca geç vegaya. tamam.
    bende sıkılıyorum görevde kalmadı sap sap geziyorum :(

8. Gel o zaman boss a gidiom arkadaşla.

9. Bence dediğimi yap sıkılmazsın ama illaha vengeance alacağım diyorsan LF3 ve BO2'den önce hızları fulle ki kaçabilesin.

10. en azından uri falan çekersen 3 hız daha al ve 7 bo2 al sonra kalanlarla da lf3 al derim ya da bir kısmıyla sanırım irisin yokmuş ilk 2-3 irisini uri ile alabilirsin fazla pahalı değil

11. tr3 de gemi açmayın bende sıralam rütbe çok zor fullenmeside zor

12. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

LF3 ve BO2 lerinizi 15 yapana kadar leonow'da kasılmaya devam ediniz.

Keyifli Forumlar.

13. güncel :p çok değişti :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.