TR3 HİTAC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR3 serveri hitac ödülü kazanlanlar kimler? Bir kaç kişinin ödül aldığını biliyorum ama 30 lf-4 ve 1 milyon uridium un kime çıktığı halen bilinmiyor

2. Foruma Konu açmamışlar Yalan bnce :D

3. -BoldMan-

-BoldMan- User

ay dönüştürücüsünden gelen hediyeleri kazananlar bildiğim kadarı ilan edilmiyor sanırım sadece güneşteki kazananlar forumlarda ilan edilecek,aralıktakinde böyle olmuştu

4. coder545

coder545 User

soner aldimi acaba :D

5. MUNZUR_62

MUNZUR_62 User

Hitac etkinligi sonuclandı mı arkadaslar tr6.bılgınız var ise paylasın lutfen

6. tabutçu99

tabutçu99 User

açıklandı

7. türkiye serverlerinin ay hediyeleri dağatıldı Ama tr3 te topu topu 5 kişi ödül aldı 30 lf-4 1 m uri yalan oldu valla

8. coder545

coder545 User

daha oyuna girmemislerdir vrudan adam yoktu zaten mmo yada eic. 30kalkan kime cikmis

9. Forum üzerinden şu bu kadar aldı diye açıklanmıyor sanırım.

Sadece kazananlara mail geldiğini biliyorum.

10. Güneş e basanlara mail geliyor biliyorum Ay dönüştürücüsüne bastıysan seyire bakacaksın

100 tane 200 tane basan adamlar 50 bin beyaz 100 bin uridium aldılar hatta hiç bişi almayanda var

Bence kimin ne aldığını açıklamaları şart sözde 1 m uridium 30 lf-4 dendi saat bu oldu daha kim aldı bilinmiyor supporttada yazdım

11. MUNZUR_62

MUNZUR_62 User

arkadas 50 bin beyaz vermiş bu sacmalıktır hedı bu tur bırseyle kıyaslanamaz adamlar dalga gecıyor ne bıcım bırsey anlam veremıyor.Bu resmen dalga gecmedır.bu oyunun adam akıllı bırsey vermecegı kesın. 50 bın beyaz.ben bunu zaten kapıdan alıyorum gerek yok buna

12. Merhaba ,

Forumda bu şekilde bir açıklama yok fakat ödüller sahiplerine dağıtıldı. Tabii ki oyun içi ödüller. Oyun dışı ödüller için kazanan kişilerle iletişime geçilecek.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.