tr3 keyfi yuzde 30 seref puani kesintisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve blulight tarafından 12 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. blulight

blulight User

dun tr3 te bi kac gemi farkli gerekcelerle keyfi yuzde 30 seref kesintisi yapilarak banlama oldu
    artemisten bu konu hakkinda aciklama bekliyoruz

2. Merhaba,

Hiç bir hesap haksız yere ceza almamaktadır.

Açıklama yapılacak bir durum olursa duyurular kısmından bilgilendirme yapılmaktadır.

İyi forumlar.

3. dostum farkettimde genelde hep tr3 serveri gemilerinin üzerine oynanıyor bu oyunlar buda açık olarak gösteriyor ki sayın artemis tr3 oyuncusu :) tr3 e seslenıyorum dikkat dikkat dikkat :D

4. bendende kesti artemis sağolsun benden sonra da kimseyi o suctan cezalandırmadı :)) botcuları kesiyorum diye gitti tp şp

takemyhard ve HİPNOZ bunu beğendi.
  5. Sadece şeref kesintisi yapılan bir ceza şekli bilmiyoruz. %30 Tecrübe ve şeref kesintisi yapılır. Bunlardan sadece birinin yapıldığı bir cezalandırma varsa bu cezalandırmanın sebebi nedir bunuda burda açıklamalısınız.

Ayrıca pushing konusuna gelirsek oyuncular net bil dilde şu şekilde pushing cezası alırsınız diyemediniz. Bakıyorum adamlara ben bu konuda bilgili olmasam adam beni kesmeye devam edecek ve pushing yicez. Bunun farkında olduğumdan kendimi aynı oyuncuya kestirmemeye çalışıyorum.

Bazı oyuncularda pushing cezasının tek taraflı olduğunu sanıyorlar. Bilmiyorlar ki kesilende kendini kestirende pushing cezasına tabii olur. 2 gemide ceza alır. Bu konuda oyuncular ne zamanki yeterli biçimde bilgilendirilir. Ozaman bu gibi cezaların uygulanmasında büyük oranda azalma olur.

6. takemyhard

takemyhard User

sende arteninkilere dokunmasaydın :) ohh olsun :)

7. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Sürekli bir iftira veya asılsız ithamlarda bulunan değerli oyuncular, banlanan oyuncuların hesabını siz sormayın banlanan kişiler sorsun onuda burada değil destek ekibinde yapsın.

Bot kullananı istediğim kadar keserim diye bir seçenek olamaz. Sistem yeni gelişmiş programları algılayamadığı için rahatça kullanıyorlar ama bu şimdilik böyle. Geçmişte olduğu gibi zamanı geldiğinde onlarda rafa kalkacak ve cezalarını alacaklar. Kimse ben botçuları kestiğim için banlandım propagandası yapmasın!

Bizde oyuna girdiğimizde bot kullanan oyuncuları anlayabiliyoruz. Birkaç kişi cezalandırsak onlar konu açacak diğerleri neden banlanmadı diyecek veya siz bizim düşman klanımızdansınız bilerek banladınız. Yine sizler o konunun altını asılsız ithamlarla dolduracaksınız. Yahu bu düşünceleri bir kenara bırakın yeter artık. Kurallar ne gerektiriyorsa onu yapıyoruz.

Tekrar söylüyorum banlanan oyuncular destek ekibine yazsın onlar hesap sorsun.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

-Star- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.