TR3 KLAN vrudan herkes gelebilir 13llw ve üstü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .adnc410. tarafından 15 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .adnc410.

.adnc410. User

klanımızın ismi KEJLER ve klanımıza gelebilirsiniz vergi sitemi düşükbi sisitemde çalışmakta oda %1 bazı arkadaşlarımız içiçn şlerde kaldırmayı düşünürüz klanla konuşup klanımız yenidir 5 kişiyiz kasılmalık görev yapmalık bir klandır

Ben klan lideri olarak fazla güçlü değilim ama kendimi bi tanıtıyım 20 yaşında konyada üniversite okuyorum birazda gemim hakkında konuşuyum
    17LW LİM :) BİRAZ KÖTÜ AMA klanım bütün üyelerin eşit söz hakkı vardır bunun içinde bende varım

Klan Serveri : VRU
    Klanın Şirket Kısaltması : ΚΞJ
    Klanın TAGI :
    Klanın Adı : KEJLER
    Üye sayısı: 5
    Klan Rütbesi :470
    Vergi oranı :%1
    Üyelerde Aranan Şartlar :13LW üstü kalıcı üyelr arıyoruz klanla ilgili sıkıntı dile ketirip ona göre davranrız

Klan Tanıtım Yazınız :yeni açılmış ve hızla gelişen bir klandır bekliyoruz klana gelince sayımız az diye kötü düşünmeyin hızla sayımız artacaktık

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.