TR3 Lag Sorunu ne zamana kadar devam edecek ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Burak¯ tarafından 12 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Burak¯

Burak¯ User

Sizin amacınız bize bu oyunu oynatmamak galiba !
    Oyun Darkorbit'likten çıktı Lagorbit'lige doğru gidiyor yavaş yavaş lütfen bu sorunu çözün artık iyice soğuttunuz oyundan !!

GannicusP bunu beğendi.
  2. YOK KARDEŞ SUPPORTTAN DA FORUMDAN DA KESTİM ÜMİDİ

3. Tahminimce 1 seneden aşağı düzelmez. Sabahları ne kadar kasarsan artık. Akşamları başka oyunlarda takılıyorum. Bırakacağım zaten oyun kabak tadı veriyor artık.

4. ama kimin umrundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Bunun umursayıp umursamamakla bir ilgisi yok.

Her zaman söylüyoruz bizlerin oyun içerisinde olan teknik bir duruma müdahale şansımız yok.

Elimizden gelen şeyleri zaten yapıyoruz.

Durumu bildirdik.

Geri kalan şeyleri teknik ekibin çözmesi beklemek durumundayız.

Bizlerde sizler gibi bu durumdan memnun değiliz.

Fakat bizlerinde beklemekten başka yapabileceği bir durum bulunmuyor.

6. Anlıyorum adminim ama neden sadece TR serverlarında bu sorun var neden her zaman çok geç müdahale ediliyor? çoğu zaman hiç müdahale edilmiyor !

7. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Bu konuda teknik bilgiye sahip değilim.

Fakat bizler bildirimlerimizi yapmaktayız.

Bunun dışında da maalesef elimizden birşey gelmiyor.

8. Nefes°

Nefes° User

Merhaba vallahi bigpoint ne güzel açıklamış kendi açıklamalarına kendileri gülüyordur
    Cevap:
    *Sorunlu Bağlantı-->
    Kopuk hat kablosu, kablo ek yerlerindeki temassızlık, kablosuz modemlere yakın mikrodalga v.b...

*Oyun esnasında yükleme yapmak, internet kullanan programları açmak (msn, limewire, emule v.b)...

*Düşük Bağlantı Hızı-->
    1024 Kbps sorunsuz bağlantı ile genel olarak lagsız bir şekilde oyun oynayabilirsiniz, ancak 512 ve 256 Kbps bağlantıda lag sorunu kalıcı olarak boy gösterebilir...

*Yetersiz Sistem-->
    Lag olarak sayılmasa da oyunda donma - kapanma v.b sorunlar yaratabilir...
    Bu olay Bilgisayarınızın Oyunun Hızına Yetişememesidir...

Not: Genellikle lag sorunu internet hızınızdan kaynaklanmaktadır hiç bir online oyun kalitesiz oyun sunucusuna,oyun kurmaz.

DENİLMİŞ YOK ARTIK :)

9. Burak¯

Burak¯ User

Hiç bir serverda yok nerdeyse 5 tane serverda denedim sadece TR3 de var bize desinlerki şu sebepten oluyor tamam diyelim ama hiç bir açıklama yok olan açıklamada ciddi bir gelişme var bunu paylaşmaya yetkim yok sadece tr3 serverindamı olur bu ciddi gelişme üstelik her gecemi olur !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.