Tr3 palaya en cok kim hakim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tr3 palaya kim hakim ve en guclu sirket

1. Mmo

oy sayısı 3
    60,0%
  2. Eic

oy sayısı 2
    40,0%
  3. Vru

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

Merhaba , tr3 serverinde oynuyorum mmo yum eicden mmo gectim palaya en cok hangi sirket hakim ve serverin 1. si mmo diyorlar dogrumudur ?

2. Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. Mmodur.

2. EİC dir.

vru bu serverde ki en güçsüz şirkettir.

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

Bana kalırsa en çok MMO değil en az MMO hakimdir. MMOda takım ruhu yok sen adamın yanına gitmedikce adam sana yardım etmez sırf bu yüzden mmo full elitler genelde palada sıkıntı cekmez. Eic dersen eice mmo karışmaz Vru çok karışır ama her gezintimde eicden güçsüz gemilerin topladığını görmüşümdür kimsede ellemiyor bunları ama orda güçsüz bi mmolu olsa anında yenmişti. Vru olarak gezsen eicliler saldırıyor grup halinde vrular eşlik ediyor yani ne diyelim bana kalırsa EİC hakim. Ben bu yüzden Eice geçtim mmo ile bi sıkıntım olmuyor ama arada bela dır falandır klanlar gelip sıkıyor bu klanların yaş ortalaması 12-17 orda kasılan adama bile saygıları yok, palaya pala toplamaya değlide adam kesmeye geliyorlar.

5. Tek başına eic olarak gez bakalım mmolular ikili oynuyor mu oynamıyor mu adamlar eic mmo toplanıp giriyorlar sana...

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

aralık-ocakta mmoydum çok gezerdim ama 300-500 olunca hemen bi grup gelir gümletirdi. şubatta eice geçtim akşamları bayağı rahattım patlamadan 5bin 6bin topladığımıı hatırlarım ama o malum klan gelip gümletmedikce.. Kapı parçası çıkmayınca artık bende sıkılıp saldım girmeyeli 1 ay olmuştur ama şimdi eic olarak tek girsem bile ölmeden bi 3 bin toplarım heralde

7. Akşamları bilmiyorum ama saat 11.00 den 18.00 a kadar mmolular basıyor... Bizim eic şirketi giriyorsa temizlik yapıyor ama oda etki etmiyor...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.