tr3 rütbeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve iLLaki_DuyaRsıN tarafından 16 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya bu sıralar rütbeler anormal şekilde artıyor 1 2 haftada acemi binbaşı 400 500 k değer kazandı bu neden oluyor şimdiye kdr böyle artmıyodu rütbeler çok düzensiz olmaya başladı

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

bunun nedeni herhangi bir hata ve bug olamaz sürekli hades,alpha, beta, gamma, dönenler rütbe için bulundukları şiirketin ve size olan farkı açtığı için o şekilde oluyor

İyi Forumlar.

3. Prophecy

Prophecy User

Millet sabahtan akşama falcon kesiyor, malum şekilde. Onun da etkisi var. 24 saat yaratık kesen mmodakilerin özellikle, etkisi var.

Modum son zamanlarda tr-3 mmo'da aşırı bir yaratık kesme var bir oyuncu 24 saat aralıksız nasıl yaratık keser bana elinizi vicdanınıza koyup açıklayın. Aynı şeyleri yazmayın lütfen. Adamlar milyonlar kasıyorlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2018
  4. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Yaratıkla olacak birşey değil bu. Ben pazar full hades dönünce 1.5 milyon rütbe kasıyorum yani kapı dönen oyuncular birbirinden rütbe aldığı için rütbelerde yükselip duruyor

5. o kadarda kasmıyosundur be dostum :D

6. Prophecy

Prophecy User

günde 24 saat aralıksız yaratık kesen bot kullanıcıları mı olmayacak? Adamlar chatte kaç m kastıklarını hava atıyorlar.

7. ya ilk defamı millet ab g dönüyor sanki bu sıralar anormal bir şekilde artıyor şimdiye kdr low da yapıyodular abg de dönüyodular

8. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Bunlar hep darkorbit in oyunları eskiden GG x2 ve yüksel ( %50 tp ve şp ) güçlendiricisimi vardı rütbeler düşüktü bunun sebebi darkorbit in işleri baktılar oyuncu sayısı azaldı bukez sırf para kazanabilmek için gitti GG x2 yi çıkardılar baktılar sevildi %50 tp, şp yi çıkardılar baktılar bunlarda sevildi her hafta koymaya başladılar eskiden general rütbesi 25.000.000 rütbe puanıyken şimdi general rütbesi 250.000.000 rütbe puanına çıktı yazıklar olsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2018
    lllecelll ve hannibal-[NO] bunu beğendi.
  9. Prophecy

Prophecy User

Artık cidden sıktı bu konu 3 aydır aralıksız kasılıyoruz kasılırken diroitlerimi 16. seviye yaptım, arada kapı yaptım. Rütbe nasıl artmıyor? Şeref desteği çıkınca ona göre yerde kasılıyorum, geceleri full adamlarla cubi grubu yapıyoruz o kadar şeref kasıyorum hala nasıl rütbe atlayamıyorum.

10. ZİPPO

ZİPPO User

Arkadaş grupla yaratık vs cubi keserek rütbe yapamazsın hafta içi ..4-5 haritası boss ve küçük uber yaratık dön tek kes hafta sonu hades yap başka türlü rütbeyi kovalayamazsın yani geri kalmassın ilerlemen için ise %50 şp tp artı %20 şp tp olacak oda maddiyatla alakalı..ARGEN de şerefe verdiysen rütbe yaparsın

11. lllecelll

lllecelll User

arkadaşın dediği gibi bu %50ler yüzünden rütbeler uçuk.

12. Prophecy

Prophecy User

Argem şerefe göre ve boş buldukça uber kesiyoruz, uber tallon seri bir şekilde. Merak etme oyunu biliyorum ama sen sanırım bayadır girmiyorsun haritada aralıksız yaratık kesenlerden bir habersin. Adam cubiye bot bırakıyor. Kasacağı uriyi şerefi düşünsene?

ZİPPO bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.