Bug / Oyun hatasi tr3 şaka gibi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LearnWatchAnd tarafından 25 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. admin daha dün alttaki konuyu açmıştım
    çokk önemli
    tr3de hiç sorun yoktu aman ha sakın bozmayın demiştim bugün giriyorum tr3 diğer serverler gibi olmuş bunedir ya şakamı yapıyorsunuz yoksa oyuncuları soğutmayamı çalışıyorsunuz daha dün akşam oynadım dün akşama kadar hiç sorun yoktu bilerekmi yapılıyor bu anlamadım bir açıklama lütfen

2. helebidur2

helebidur2 User

sana bir borcumuz mu var ki açıklama yapalım. oynayacaksan oyna oynamayacaksan paşa gönlün bilir...CEVAP DEDİĞİN BÖYLE OLUR :) :) :)

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Tüm serverlerde genel bir arıza söz konusu bir gün normalse diğer gün bozuluyor bu konu hakkında Üst birimlere bildirdik yani isteyerek oyunu bozmuyoruz vede bizim elimizden gelen bir şey olmamakla birlikte elimizden gelen sadece sorunları iletmek oluyor en kısa sürede çözülmesini temenni ediyoruz.

İyi Forumlar

4. admin sadece birşeyi merak ediyorum bu sorunlar banlanma olayından sonra başladı tr4, tr3, tr1 de hesaplarım var tr5, tr4, tr2, kısmen tr1 de sorun yaşıyorken tr3de 07.24.2018 e kadar hiçbir sorun yoktu ne olduysa o akşamdan sonra oldu bir araştırın bence oyuna nasıl bir değişiklik yaptınızda bu hale geldi, örnek yeni bir özellikmi eklendi çıkartın kardeşim yani sorunu bulmaya çalışmamanız tuhaf geldi bana

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Sorunun iç yüzünü bizde bilemiyoruz biz forum yetklisiyiz oyunda yapılan değişiklikleri göremıyoruz teknik bir destek sağlayamıyoruz neden böyle oldu bu konu hakkında bilgimiz yok.

İyi Forumlar.

6. teşekkürler admin bilgilendirme için

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.