tr3 serverına gıremıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve falcon1959 tarafından 18 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. falcon1959

falcon1959 User

uzun zamandır oyun oynamıyordum lakin bugün giriş yapmak ıstedıgımde tr3 serverına gırıs yapamıyorum yardımcı olur musunuz

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Nasıl bir hata alıyorsunuz ?

İyi forumlar.

3. falcon1959

falcon1959 User

hata vermıyor gırmıyorda

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Herhangi bir hata almadan giriş yapamıyorsanız yüksek ihtimalle hesabınız ceza almıştır. Detaylı bilgi için hesabınızın kayıtlı olduğu mailden id numaranızı ekleyerek supporta mesaj atınız.

İyi forumlar.

5. falcon1959

falcon1959 User

ceza alacak bırsey yapmadım uzun zaman gırmedım sadece

6. giriş yaptıgında tarayıcının link kısmında homelogin error bilmem ne gibi bişey yazıyor mu

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen buradaki konuda anlatılan yöntemler ile aldığınız hatanın ekran görüntüsünü mesajınıza ekleyebilir misiniz?

İyi forumlar.

8. tr 2 girişte böyle bir yazı çıkıyor tıklamama ragmen açılmıyor ekran Greetings Pilot!
    The server you are trying to access has recently been merged with another server and we are currently migrating over the inactive accounts to the new instance, this will take some time. Please try again later.

Regards,
    Your DarkOrbit team

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aşağıdaki gibi bir sayfa ile karşılaşıyorsanız sunucu lsitesinden TR2 suncusun seçin. Bu sayede hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Eğer o sunucuya giriş yapamazsanız farlı bir suncuyu seçip, ana sayfa kısmından tekrar TR2 suncusuna giriş yapmayı deneyiniz.
    V9LzVZ.png

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.