TR3 Serverini Silinsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Davy_Jones tarafından 5 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Davy_Jones

Davy_Jones User

Yıl 2018 donma donma donma raporandı raporlandı raporlandı sonuç donma devam ızdırapa devam keyifli stres atma girdiğimiz oyunda sinirleniyoruz adamla savaşıyorum milim canı kaldımı oyun gidiyor bir bakıyorum ben patlamışım gelde bu oyuna ne de yeni tasarım cıkarın yeni lf4 cıkartın kararsız cıkartın spartan cıkartın ama donmaya engelleyecek birşey cıkartmayın savaşcı bırakmadınız server oyunu maf ettiniz para uğuruna milleti kapılara gömdünüz savaşcıları bu oyundan soğuttunuz yazıklar olsun SİLİN GİTSİN ŞU SERVERİDE BİZDE KURTULALIM SİZDE YETER!...

neor bunu beğendi.
  2. Katılıyorum şu x2 kapı ödülleri ayda bir güne düürülsün millet rütbe sıralama için haritaya çıkmıyor sadce pazar günleri hades başka birşey yok.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bu tür sorunlardan oyuncu olarak bizlerde memnun değiliz. Donma kasma sorunlarını hergün iletiyoruz ancak teknik ekip şuan server birleşimlerine yoğunlaşmış durumda. Umarım kısa sürede ilgilenilir bu durumla.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.