TR3 Şirket Seçimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GreenShort tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TR3 Hangi Şirket Daha İyi?

Anketin kapanma tarihi 16 Ağustos 2014.
  1. EİC

oy sayısı 8
    80,0%
  2. VRU

oy sayısı 0
    0,0%
  3. MMO

oy sayısı 2
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GreenShort

GreenShort User

Merhabalar herkese. TR3 de oynayan arkadaşlara sesleniyorum. :)

Sizce hangi şirket seçilmeli. Çünkü bu akşam ki spaceball oyunundan sonra şoke oldum. MMO ve VRU da hiç kimse resmen uğraşmadı oyunla. Oysa EİC maşallahı vardı. Fakat görüşümü sadece oyunlara da bağlamak istemiyorum. Belki MMO ve VRU cubi, talonların oldukları haritalarda çok daha iyi bir performans sağlıyor ve baskın bağımlısıdır. Ama benim büyük bir amacım olmadığı için eğlenmek istiyorum sadece. Sizce bu açıdan oyunlar da değerlendirilerek hangi şirkette gönül vermeliyim.

(MMO şuan ki konumum)

Son düzenlenen: 11 Ağustos 2014
    Prophecy bunu beğendi.
  2. Prophecy

Prophecy User

Mmoda kalmalısın bence çünkü vru çok pasif durumda eicde de cubi falan çoğunlukla boş oluyor ama mmoda cubide oluyorlar :) . mmodan bir arkadaşım var sana yardım edebilir
    adı ✭☆♥ЄȤƓƖ̇♥☆✭

3. GreenShort

GreenShort User

Görüşün için teşekkürler. Kendim oynamayı daha çok severim ama belki yardım alırım tabi fikrim değişmezse. :)

4. Prophecy

Prophecy User

tamam :)
    iyi forumlar :)

5. Darkmen

Darkmen User

yanlışın var. eic 7/24 cubide. ayrıca spaceball vb. eicde. bence eic iyidir yinede senin kararın :) (yani konuyu açan arkadaşın işte :D)

6. GreenShort

GreenShort User

Teşekkürler görüşün için Darkmen. Dün bir de İstila oyununu gördüm yine 94 tü en son EİC. Gerisi 0 dı. Portaldan atlıyordum vagrantlar çember oluşturmuş. :D Oylama bir kaç gün daha gitsin ya da bitiş süresine kadar büyük ihtimal EİC gelirim. Amacım eğlenmek çünkü. Etkinliklere katılamıyorum böyle.

Bir de oyuna kayıt olurken eskiden server seçilirdi artık giriş yapıldıktan sonraymış bilmiyordum. :)

7. Eıc li olursan yardım ederim sana :D bende eicliyim klanımızda var :D alıma başlayacaz 1-2 gün sonra :D

8. GreenShort

GreenShort User

Görüşün için teşekkürler. Önümüzde bir spaceball daha var. Onu da göreyim. Belki daha o an EİC li olurum. Yardım konusuna da bakarız. :) Şuan PVP takılıyorum 1 saatte 5k uri topladım kutulardan. :D

9. Prophecy

Prophecy User

Kpaışma etkinliğini tr3te MMO kazandı hatırlatmak isterim.eicin tek özelliği asterix
    o kadar 1. klan Zulm(MMO)

10. MMO yu ZuLm klanı batırdı. VRU yu SVAT klanı batırdı. EIC i BELA klanı batırdı. TR3 te tüm şirketler şu an batık. Oyunlara göre kendini koşullarsan o an aktif olan oyunculara, onların uri çekmelerine kapı yetiştirmelerine ve birçok şeye bağlı olarak o oyunun kazananı değişebilir. Ama kasılmak açısından EIC iyidir, savaşsız veya savaşı olsa bile güç yetirebilen bi klana girersen, hele ki oyuncuları aktifse, darkorbitten gerçek anlamıyla zevk alırsın. uzayx o klanı bilmeden konuşma lütfen TR3 te gelmiş geçmiş en küfürbaz klandır o klan. Daha denecek laf çok da, forum kuralları çerçevesinde bu kadarı yeter.

11. Prophecy

Prophecy User

ben sadece birinci dedim onu ben de biliyorum EİC klanı sadece ilk gününde birinciydi. o klanı iyi biliyorum mmoyuz ama bizim klan savaşta ZuLmle neden acaba?

12. GreenShort

GreenShort User

Yeni görüşler için de teşekkür ederim.

MMO Klan liderliğini, EİC oyuncu liderliğini, VRU neyin liderliğini tutuyor bilmiyorum ve fark etmez. Bu oyunu oyuncu kesmek dışında bana göre eğlenceli kılan etmenlerden biri de etkinliklerdir. Ben ayrıca bir oyunda çok da fazla durabilen biri değilim. Bunda durmayı umuyorum. Ama spaceball türü etkinlikler ilgimi çeken olduğu için o tip etkinliklerde üstünlük sağlayan tarafta olmayı isterim ki o spaceball neydi ya. Üstünlük denen şey için rekabet bile yoktu. MMO da sadece zulmden bir kişi gördüm çabalayan o etkinlikte. Sonralardan VRU dan çabalayan oldu ama netice değişmiyordu. EİC portalı öyle bir doluydu ki oyun kasıyordu. :D Her neyse şu spaceballu bekliyorum önümüzdekini. Buna ve oylara bağlayacağım kararımı. :)

13. Yavuz abi senmisin yoksa muammer abi senmisin :D

Oyunda şirketsiz pilot olmak diye bişey olsaydı ben şirketsizi seçerdim (korsanlara geçerdim) :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ağustos 2014
    GreenShort bunu beğendi.
  14. Darkmen

Darkmen User

eicde hakan var gelmen için yeterli :cool:

15. GreenShort

GreenShort User

Tanımıyorum kendisini. :)

Bir tanıtım yapabilirsin. :D

Memnun oldum. Hala bir bilgim yok sizin hakkınızda. ^^

Ayrıca nickinizi yeni mesaj yazma yerinde arattım bulamıyor sistem. :)

16. Şu an bannlıyım kim kimdir oyuncular köşesinden beni tanıyabilirsiniz orada konum olacaktır.

17. GreenShort

GreenShort User

Köşede sizi aratacağım. :D Acaba banınız ne zamana açılır. :)

Bayağı seveniniz varmış. :D

1 ay sonra sizinle de oynamak isterim eğer bir sorun olmaz ise :D

18. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu forum kuralları dışında sohbet ortamına çevirmeyiniz arkadaşımız hangi şirket konusuna makul cevaplar verelim lütfen ve saygı çerçevesinde yazımlarımızı dikkatlice seçelim konulara sorular dahilinde açıklamalar yapalım bir daha uyarmıcam uslubunu bozan tartışma ortamı yaratan kişilere ceza verilecektir biraz daha dikkatli olalım.

GreenShort bunu beğendi.
  19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu dışı mesajlar silinmiştir.

20. Valla ben sakinim bos olay yuzunden tartismaya gerek yok

O da yanlis anladi bende yanlis anldim benle dalga gectigini sandim... sonradan saka oldunu soledi :/ ironik....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.