TR3 Şirket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdcccbb tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdcccbb

asdcccbb User

Arkadaşlar şuanda tr3'te mmo'da oynuyorum. Ama şöyle bi bakınca diğer şirketlere bi baskına gitmeye kalksam oyuncu bulamıyorum. inanılmaz seviyede bomboş koskoca haritada 1gemiye anca ya rastlıyorum ya rastlamıyorum ona da kimbilir gücüm bile yetmiyor. Ama mmo ya bi bakıyorum her portalda her köşebaşında bir oyuncu var. Ben şirket değiştirmeye karar verdim sizce diğer iki şirketten hangisine geçmeliyim ? Tr3 oynayan arkadaşlarım bilgilendirirse tecrübelerinden çok sevinirim. Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkürler. Kolay gelsin

Kimsenin mi bir bilgisi yok :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ocak 2016
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Yazdığınız konulara cevap almak için,biraz sabırlı olmalısınız.

Keyifli Forumlar.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben de tr3 mmo şirketindeyim aynı sorun bende de mevcut:DBaskın yaptığım zamanlardan yola çıkarak eic şirketinde vruya kıyasla daha fazla oyuncuya denk geldiğimi söyleyebilirim.Ama bu düşüncem sende hemen eice geç gibi bir algı oluşturmasın.Diğer oyuncuların da görüşlerini bekle bakalım onlar ne diyecek?

4. asdcccbb

asdcccbb User

Bende seninle aynı durumu yaşıyorum kardeşim. Bu vrudakiler yalnız kovboy gibi takılıyor bomboş haritalar eskiden böyle miydi ya? Spaceball türü oyunlar desen karşı şirketlerden kimse takmıyor bile. Acaba gerçekten oyuncu mu yok ? Hayret ettim

5. Muhtemelen oyuncu yoktur. Oyun batmış artık çoğu kişi bıraktı oynayanlarında çoğu pvpde kutu toplatıyor.

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Gerçekten oyuncu yok arkadaşım.Chat kısmına bak sürekli aynı isimler küçük çocuk gibi birbirine laf atıyor seviye resmen yerlerde.Yeni başlayanlar sürekli kesildikleri için bırakıyorlar oynamayı.Görev için bir şirketten belirli gemi kesme(örneğin eic vega) olduğu zaman bulmak çok zor bulunuyor.Ben 15 aydır kayıtlıyım ama ilk 6 aydan sonra birkaç ay bırakmıştım.Online fps oyunları oynuyordum ama onlarda da hile vb çok olduğu için yine buraya döndüm.Bu sefer de düşmanla kendi şirketimdeki birleşip beni kesmeye başladı.Yine bırakma noktasına geldim ya da argeyi toplamaya çevirip kutu toplayacağım.

Prophecy bunu beğendi.
  7. asdcccbb

asdcccbb User

Oyun harbiden batmış. Neden böyle bilmiyorum. Ben oyunu 4sene önce bıraktığımda şuan olan hiçbişey yoktu nerdeyse. Tek goliath vardı. 8ırıs alıp lf3leri fulleyen full sayılıyodu. Şimdi ki gibi bi kamuflaja 300m basacak kimse yoktu. Gerçi o zaman kamuflaj cpsuda yoktu. Goli 50-60m den aşağı gitmezdi. şimdi herkesin elinde oyuncak olmuş. Bir bigboy için saatlerce kasıldığımı hatırlarım. Yapılan onca yenilik oyuncu kazanmak yerine oyuncu kaybettirmiş darkorbite. Ve o eski zevk artık kalmadı. Geriye dönüp baktığımda sadece pişmanlık görüyorum. Harcanan vaktin yatırılan paraların pişmanlığı...

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.