TR3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr3de oynuyorum chatten sorduğumda da herkeste var bu sorun heralde oyuna giriyoruz ama gemiyi hareket ettirince bağlantı kopuyo hemen hiç bir şey yapamıyoruz serverce

2. Prophecy

Prophecy User

aynen ben de tr3teyim saanırım sorun var

3. bende sorun hala devam ediyo modlarım ve arkadaşlar çözümünü bulan var mı?

ben iftarla sahur arasında kasılıyodum vipim bir gün boşa gidicek bu yüzden zararımı tazmin etmek için nereye baş vurabilirim bari buna cevap verin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Temmuz 2014
  4. Merhaba ,

- Bağlantı kablolarını kontrol ediniz.
    - DNS ayarı varsa iptal edip otomatik DNS aldırıp deneyiniz.
    - Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyiniz.

İyi forumlar.

5. MIDLESS

MIDLESS User

Herkeste var bu sorun kişisel bir sorun değil ki kontrol edelim baglantı kablolarını :) . Gayette hızlı internetim.

6. yaptım dediklerinizi düzelmedi ayrıca chatten soruyorum bir çok kişide var sorun

7. GEBAKAM

GEBAKAM User

Sorun hala devam ediyor çözüm bulan var mı ?

8. onlara kalsa sorun hep bizde oluyo neymiş çerez silin dns ayarı yapın falan filan hiç bizaman sorunu kabullenmediler ki çözüm arıyoruz çözüm aoyun adminlerinin işlerini iyi yapmamalarında oyunda okadar program kullanan varki belli değil

9. kaç saat oldu tr3 e giremiyoruz modum girin bakın tr3 e bana demeyin çerez falan görün sorunu öyle konuşun ya böyle oyun mu olur bir şey yapamıyoruz kasılamıyoruz adamla tsde kavga ettik kesmek için oyuna girdim oynayamıyorum böyle iş mi olur ya

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Teknik bir arızadan dolayı girişler biraz gecikmiş şuan baktım sorun yok tekrar sorun olduğunda lütfen bildirin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.