TR4/6 NOVA MGG VE TAYFASI YENİDEN BAĞLAMA YAPIYOR

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve _NoWoмєηNoCЯY_[ΛГMΛ] tarafından 10 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLAR BANLANSIN MI

1. EVET ACİLEN

oy sayısı 14
    100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%

1. VİDEO AÇIK VE NET BU KENDİNİ BİLMEZLERİN BİR AN ÖNCE BANLANMASI GEREKİYOR ARKADAŞLAR BUNLARI SPORTA YOLLAYALIM SADECE TR DEĞİL DİĞER SPORTLARADA BİLDİRİN LÜTFEN

Son düzenlenen: 10 Haziran 2023
    -=TorukMakto=- ve titans___ bunu beğendi.
  2. bunları banlamakla kalmayıp ıp ban atılması gerek bir daha darkorbit yüzü görmesinler lütfen çünki bunlar banlanmadıkça diğerleride bunlardan görüp bağlıycaklar ve oyun eskiye geri dönecek KAPTAN ADMİNİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ!!!!!

3. titans___

titans___ User

TR3 de böyle sağlam gemiler vardı ve böyle savaşlar vardı BAN dan sonra kalmadılar da , etkinliklerde kasılan BOT dolu ve ben BOT kesdim diye adam bota mı gücün yetiyor yazıyor ya şakamısın ne biçim bir kafadır acaip geliyor , e ben elle uğraşan adamı tutup kesmek den daha kolay ve rahat geliyor bana ve beni kolay kolay kolay kesebilcek var da çok zor zaten , utanmazlık utanmazlık yüzsüzlük , BOT kullanırız diye zaten yeni çekilen you tube video altlarına yazılması nedir ? Psikolejik olarak oyun yönetimine mi kafa tutuyorlar , e ban yersiniz neyin lafını ediyorlar babanızın hayrına mı oyun ara kazanıcak size beleşden hesap satıp para kazanmanız için mi yapıyorlar bu oyunu utanmazlar , yüzsüzler dayılanıyorlar ben kesdim diye botu .

4. KUM_VEGA

KUM_VEGA User

hemen banlansınlar

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Açtığınız konuya 3 farklı hesabınızla destek gibi yazmayınız.

Sayfayı Paylaş